Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler
Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler

Defi yükselirken Uniswap ve Synthetix öne çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Defi sektörünün öncü coinlerinden Uniswap (UNI), 4.00 $ ‘lık direnci kırmaya çalışırken, Synthetix (SNX) tokeni, boğaların 7.20 $’ı hedefiyle 5,00 $’ın üzerindeki kazançları konsolide ediyor.

Uniswap ve Synthetix tokenleri, DeFi pazarının geri kalanından daha iyi performans göstermeye çalışan yönetişim tokenları arasında.

UNI, son 24 saatte yaklaşık % 5 artışla 3,90 $ civarında işlem görüyor. Bu arada SNX, 5.40 $ ‘a yakın direnci test ettikten sonra biraz düştü, ancak teknik göstergeler boğaların 5.50 $’ ın üzerine çıkma avantajını koruduğunu gösteriyor.

Aynı zamanda, Bitcoin’in 19.200 $ ‘ın üzerindeki alanı yeniden test etmesi ve daha geniş DeFi piyasasındaki yükseliş hissiyatı, kısa vadede daha fazla kazanımın muhtemel olduğunu gösteriyor.

UNI/USD

UNI / USD günlük fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Boğalar 3,80 $ ‘ın üzerinde kalırsa ve ardından 4,50 $ hedefi sonrası, UNI fiyatı 5,20 $ ‘a yükselebilir. Aşağıdaki grafik, UNI/USD’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde % 34’ün üzerinde artış göstererek 5,20 $ hedefine ulaşabileceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, boğalar kazançları tutamazsa, kısa vadeli bir düşüş, 20-EMA ve 50-EMA altında 3,60 $ civarında düştüğünü görebilir.

4 saatlik grafik, boğaların 3.85 $ ‘da güçlü bir dirençle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Yukarı yönelim başarısız olursa, UNI fiyatı 3,78 dolara (20-EMA) ve ardından 3,68 dolara (50-EMA) düşebilir ve 3,40 dolar artan aşağı doğru baskı durumunda destek sağlayabilir.

SNX/USD

SNX / USD günlük grafik. Kaynak: TradingView

SNX, 26 Kasım’da 3,50 $ ‘lık düşük seviyelere dokunduğundan beri yükseliş yönlü işlem görüyor. Token 3,60 dolarlık direnç alanını aştı ve kısa süre önce 5,40 dolarlık engelini test etmek için yükseldi.

Boğalar şu anda % 76,8 Fibonacci seviyesi şeklinde 5,35 $ alanında sert bir dirençle karşı karşıya kalsa da, yukarı yönlü momentumdaki bir kırılma SNX/USD’yi 7,20 $ ‘a yükseltebilir. RSI, alıcıların kontrolü elinde bulundurduğunu göstererek 60’ın üzerinde kalıyor ve EMA’lar 4,45 doların üzerinde daha fazla destek sağlıyor.

DeFi Endeksinde son durum

Binance’in DeFi Endeksi de geçtiğimiz birkaç gün içinde 625 dolardan 765 dolara sıçradı.

DeFi Endeksi tablosu. Kaynak: TradingView

Şu anda % 78.6 Fibonacci geri çekilme seviyesi 720 $ ‘dan kısıtlanmış olsa da, bir kırılma 800 $’a yönelmesini sağlayabilir. RSI 64’ün üzerinde, MACD ise gizli bir yükseliş sapması gösteriyor, ancak endeks 765 $ ‘dan çift tepe oluşturup dalış yaparsa görünüm negatife döner.

Kısa vadede büyük fiyat hareketini görmesi muhtemel diğer DeFi tokenleri şunlar: ChainLink (LINK), Aave (AAVE), yearn.finance (YFI), Compound (COMP) ve Sushiswap (SUSHI).

COMP (+% 18) ve YFI (+% 7) öne çıkarken, SUSHI, son yedi günde % 85’in üzerinde artış gösterdikten sonra son 24 saatte % 1,1 düştü.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin