Brexit Parti lideri Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu
Brexit Parti lideri Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Brexit Parti lideri Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birleşik Krallık’taki karantina uygulamalarını protesto eden Brexit Partisi’nin lideri Nigel Farage, Bitcoin için oldukça dikkat çekici yorumlarda bulundu. Farage, son dönemde Southbank Investment Research Limited tarafından yayımlanan “Fortune & Freedom” adlı bir haber bülteni yazıyor. Ünlü siyasetçi bültenin son sayısında, Bitcoin’i “nihai kilitlenmeyi önleyici yatırım” olarak adlandırdı.

Bitcoin yeni ATH’lere ulaşmaktan çok uzak görünmüyor

Geçtiğimiz ay Bitcoin fiyatı 6.000 dolardan fazla arttı ve tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 20.000 dolara yaklaştı. Önde gelen kripto para birimi, fiyat rallisi ve ana akım finans uzmanları tarafından onaylanması nedeniyle ana akım medyanın da dikkatini çekti. Birçoğu kurumsal FOMO’nun devam eden boğa koşusunu taşıdığına ve yeni bir ATH’nin çok da uzakta olmadığına inanıyor.

Brexit Parti lideri ayrıca Cuma günü Southbank Yatırım Araştırmaları editörü Sam Volkering ile bir röportajda yer aldı. Röportaj sırasında Farage, son haber bülteni sorulduğunda, “Bitcoin partisine” biraz geç kaldığını söyledi.

Farage: “Geç kaldığımı kabul etmeliyim.”

Farage şöyle dedi:

Herkesin bahsettiği konu bu, hayır gerçekten de öyle! Ülkenin en fakirinden en zenginine, herkes kripto para birimleri ile ilgili konuşuyor. Nedeni çok açık: Hükümetin bu salgın aracılığıyla büyük miktarlarda komik paralar yatırması, para birimlerinin değerini düşürmesi ve insanlar bunun paraları ve yatırımları için ne anlama geldiğinden korkuyorlar.

Farage daha sonra bu konuda uzman olmadığını, ancak etrafta tartışan insanlara bakmanın gelecekte önemli bir rol oynayacağını açıkladı.

Bu konuda biraz tembel davrandığımı kabul etmeliyim, ama düşündüm ki: ‘Kendimi gerçekten eğitmeliyim’, bu yüzden Southbank tarafından yayımlanan Kripto Devrimi’nin bir kopyasını aldım ve okudum. Son birkaç aydır kripto hakkında çok daha fazla çalışıyorum. Burada oturup size bir uzman olduğumu söyleyemem. Öğrenecek çok şey var ama önemli mi? Aslında, kripto ve bunun ne anlama geldiğini düşünmenizin çok önemli olabileceğini düşünüyorum. Zaten bu konuda servetler kazanıldı ve kaybedildi!

Bu arada 3 Aralık Bitcoin fiyat analizi için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin