DeFi platformu APY Finance 1 saatte devasa fonu kilitledi
DeFi platformu APY Finance 1 saatte devasa fonu kilitledi

DeFi platformu APY Finance 1 saatte devasa fonu kilitledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

APY.Finance, madencilik programının lansmanının ilk saatinde 67 milyon dolardan fazla stablecoin kilitleyerek popülaritesini artıran en yeni DeFi protokolü oldu.

Büyüme devam ediyor

DeFi sektörü, yeni piyasaya sürülen yield farming (verim çiftçiliği) platformu APY ile güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Finansman bugün erken saatlerde likidite madenciliğini başlattıktan sonraki bir saat içinde 67 milyon dolardan fazla fonu çekerek kilitledi.

APY.Finance’ın madencilik sözleşmeleri, kullanıcıları platformun yönetim tokenı APY ile ödüllendirilen DAI, USDC ve USDT gibi stablecoinleri likidite sağlamaya teşvik ediyor.

Resmi bir blog yazısında belirtildiği üzere İlk ay, 900.000 APY tokenı çıkarılacak. Ancak “teşvik ayrıntıları” aydan aya değişiklik gösterecek. Çıkarılacak APY miktarı toplamda 31,2 milyon token veya toplam arzın % 31,2’si olacak.

Token dağıtımı

APY token dağıtımı, Twitter kullanıcısı Goomba ile topluluktaki bazı kişiler için endişeleri artırdı:

“Normal DeFi kullanıcılarının burada VC’lere ve balinalara karşı rekabet etme şansı yok. Zaten ön satış vardı ve toplam arzın yalnızca %31’i söz konusu.”

İki hafta önce, APY.Finance, bir önceki ay açıklandıktan sonra, özel bir satışta 3.6 milyon dolar topladı. Alameda Research, Arrington XRP Capital, Coingecko ve Parafi Capital dahil olmak üzere kripto alanındaki önemli yatırım firmaları bu fon turuna katıldı.

Bu satışta kaç token satıldığı ve hangi fiyata satıldığı belli değil. Bununla birlikte, resmi bir blog gönderisine göre, token dağıtımının %20’sinin yatırımcılara token başına 0,09 dolar ve %16,5’inin stratejik yatırımcılar için token başına 0,135 dolar şeklinde yapıldığı ifade ediliyor.

Yatırımcılara sunulan 36,5 milyon tokenın tamamı satılırsa, APY.Finance 4 milyon dolardan fazla para toplayacak. APY tokenının, hem Uniswap’in UNI tokenına hem de Sushi’nin SUSHI token listelerine benzer şekilde lansmandan hemen sonra listelenip listelenmeyeceğini görmek ilginç olacak.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin