Analist tahminleri 1000 $ 'a yükselirken Ethereum (ETH) 2020 zirvesini görüyor
Analist tahminleri 1000 $ 'a yükselirken Ethereum (ETH) 2020 zirvesini görüyor

Ethereum kayıplarını telafi edebilecek mi? İşte bugün beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, ABD doları karşısında 370 dolarlık direnç bölgesinden yükseldi. ETH fiyatı şu anda 345 dolardan kayıpları düzeltebilir. Ancak ETH’nin 355 dolara yakın seviyede satıcılarla karşılaşması muhtemeldir.

Ethereum 372 dolardan gerileyerek %3’ün üzerinde düştü ve hatta 355 dolar desteğini bile kırdı.

Fiyat şu anda 345 doların düşük seviyesinden toparlanıyor, ancak 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altında yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 356 dolara yakın destekle önemli bir yükseliş eğilimi çizgisinin altında bir kırılma oldu.

Parite, yakın vadede 355 dolar, 356 dolar ve 358 dolar seviyelerine yakın güçlü bir dirençle karşılaşabilir.

Ethereum fiyatı birçok engelle yüzleşiyor

Ethereum, 355 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde sabit kaldı ve hatta 365 doların üzerine çıktı. Ancak, ETH boğaları 370 dolar seviyesinin üzerinde güç kazanamadı.

372 dolar seviyesi civarında bir yüksek fiyat oluştu ve Ethereum fiyatında keskin bir düşüş oldu. 365 dolar ve 360 ​​dolar seviyelerinin altında bir kırılma yaşandı. Ayılar kontrolü ele geçirdi ve ETH / USD saatlik grafikte 356 dolara yakın destekle önemli bir yükseliş trendi çizgisinin altında bir kırılma oldu.

Parite, 350 dolarlık desteğin altına bile yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü. 345 dolar seviyesinin yakınında bir düşük seviye oluştu ve Ethereum şu anda daha yüksek seviyelerde fiyatı düzeltiyor. Son düşüşün %23.6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde, 372 dolarlık yüksek seviyeden 345 dolara doğru bir düşüş oldu.

Ethereum fiyatı 355 doların altına iniyor. Kaynak: TradingView.com

Fiyat şu anda kilit seviye olan 355 dolar seviyesini aşmak için mücadele ediyor. Bir sonraki kilit direnç, 356 dolar seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın. Ana direnç, 358 dolar seviyesinin yakınında oluşuyor gibi görünüyor.

ETH’de daha fazla kayıp mı olacak?

Ethereum 355 dolarlık direnci temizleyemezse, daha fazla kayıp olasılığı bulunuyor. Olumsuz yöndeki ilk destek 350 dolar seviyesine yakın.

Ethereum Price

İlk temel destek, fiyatın 335 dolar seviyesinden gelebilecek bir seviye olan 345 dolar civarındaki düşük seviyeye yakın. Başka herhangi bir kayıp, belki de fiyatı yakın vadede 320 dolarlık desteğe yönlendirebilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaşça toparlanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda daha yüksek düzeliyor ve 40 seviyesinin üzerinde yer alıyor.

Ana Destek Seviyesi: 345 dolar.

Ana Direnç Seviyesi: 358 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin