“DeFi endüstrisinin kullanıcı tabanını 10’a katlayacak” proje ortaya çıktı!
“DeFi endüstrisinin kullanıcı tabanını 10’a katlayacak” proje ortaya çıktı!

“DeFi endüstrisinin kullanıcı tabanını 10’a katlayacak” proje ortaya çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Operasyonlarını Pekin’den yürüten merkezsiz finans (DeFi) projesi Bella Protocol, tohum fonu olarak 4 milyon dolar topladıklarını açıkladı.

Fonlama turunun Arrington XRP Capital tarafından; Consensus Labs, Alphabit, Coinbene ve Galaxy Digital’den David Namdar dahil olmak üzere diğer birçok yatırımcının katılımıyla yönetildiği ifade edildi.

Bella, yeni ürünleriyle DeFi kullanıcı tabanını 10’a katlamak istiyor

Bella Protocol, DeFi kullanıcı tabanını artırmak için “1-Click tasarruf hesabı”, borç verme protokolü ve otomatik yield farming aracı dahil olmak üzere farklı DeFi ürünleri geliştiriyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kripto sahiplerinin çoğu, yüksek GAS ücreti, yavaş hız ve zayıf kullanıcı deneyimi nedeniyle DeFi’ye katılamıyor. 1-Click, kullanıcıların, zincir üzerinde veya saklama hizmetimiz aracılığıyla gelişmiş arbitraj stratejilerinden kolayca para yatırmalarına ve yüksek verim almalarına olanak tanır.

2021’in ilk çeyreğinde ürünler piyasada

Protokol, ARPA Blockchain projesi tarafından kuluçka ediliyor. Borç verme platformunun bu yılın sonlarında, 1-Click ürününün ise 2021 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Firma, bu hamlesiyle DeFi alanındaki kullanıcı sayısını 10’a katlamayı hedeflediklerini ifade etti:

1-Click’in, Amazon’un 1-Click sipariş sistemine benzer olmasını ve DeFi alanına 10 kat daha fazla kullanıcı getirmesini bekliyoruz.

Protokolün ayrıca, toplam 100 milyon arz ile BEL adlı kendi yönetişim tokeni de olacak.

Bu arada Bloomberg analistleri, yeni Bitcoin ve altın tahminleri ile gündemde. Detayları buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin