Piyasadaki fiyat yarışında Zcash (ZEC) diğer altkoinleri geride bıraktı
Piyasadaki fiyat yarışında Zcash (ZEC) diğer altkoinleri geride bıraktı

Piyasadaki fiyat yarışında Zcash (ZEC) önde gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftanın ikinci günü, kripto para piyasası bir kez daha 400 milyar doların üzerinde işlem görerek toparlanmanın güçlendiğini kanıtlıyor. Bitcoin, yazım sırasında %4,25 oranında bir artışla 8.772 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bitcoin için 9.000 dolara yaklaşan bir itme, güçlü kazanımlara yol açabilir. Ancak Bitcoin için teknik göstergeler şu anda karışık sinyaller gösteriyor. Altkoinler bir kez daha Asya ticareti sırasında karıştılar. Ancak çoğu kripto para yeşil alanda işlem görüyor, bir kısmı çift rakamlı olsa bile. Asya ticareti seansı sırasında piyasadaki fiyat yarışında Zcash (ZEC) önde gidiyor.

Piyasadaki fiyat yarışında Zcash (ZEC) diğer altkoinleri geride bıraktı

CoinMarketCap, bugün Zcash ticaretinin %44’den daha yüksek olduğunu bildiriyor ve bu da diğer kripto paralara kıyasla büyük bir artış. Yazım sırasında 358 dolardan işlem gören ZEC, bu sefer 249 dolardan bu yana pompalanıyor. Hafta içinde bu gizlilik temelli kripto para geçen Salı gününe kıyasla 288 dolar seviyelerinden %18’lik bir kazanç elde etti. Aylık kazançlar, geçen ay ki seviyesi olan 225 dolardan yaklaşık %50 fazla ve bu kazançlar çoğunlukla birkaç saat içinde büyük artışlarla desteklendi. Bitcoin’e karşı ZEC, dün %32 artışla 2954000 Satoshi’den 3905310 Satoshi’ye ulaştı. ZEC, Bitcoin’e karşı haftalık kazanımlarını %26 oranında arttırarak 3070000 Satoshi’ye yükseltti.

Piyasadaki fiyat yarışında Zcash (ZEC) önde gidiyor
Piyasadaki fiyat yarışında Zcash (ZEC) önde gidiyor

Winklevoss kardeşlerin sahibi oldukları Gemini isimli kripto para borsası, Bitcoin’den milyarlar kazanıyor. Borsa, dün yeni birkaç kripto parayı platformunda listeleyeceğini duyurdu. Gemini’nin platformunda listeleyeceği kripto paralar arasında Bitcoin Cash, Litecoin ve gizlilik odaklı kripto paralardan Zcash bulunmakta.

Gemini borsasında listelendikten sonra Zcash’in artışı durdurulamıyor!

Zcash, her birinde %20’den fazla ticaret payıyla Bitfinex ve Binance ile birden fazla borsada işlem görmekte. ZEC’in ticaret hacmi son birkaç saat içinde 29 milyon dolardan 449 milyon dolara yükseldi. Gemini’de listelenme haberinden sonra Zcash 1,4 milyar dolar piyasa değeriyle 23. sıraya yerleşti.

Toplam kripto para piyasası değeri son 24 saatte yaklaşık %4’lük bir artış gösterdi ve şu an yaklaşık 408 milyar dolar seviyesinde. Ayılar şu anda piyasaların üstesinden gelmek ve fiyatları eski seviyesine tekrar geri çekmek için yeterince güçlü değil. Sabahın Asya seansında iyi performans gösteren birkaç altkoin daha var. Yazım sırasında; VeChain %14,17 oranında, ICON %10,8 oranında ve Qtum %10,5 oranında arttı.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin