David Marcus
David Marcus

Facebook’un Blockchain ekibine dev transfer: David Marcus kimdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase yönetim kurulu üyesi David Marcus, Facebook’un Blockchain ekibine katılmak üzere Coinbase’ten istifa etti.

David Marcus yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bir arkadaşım olan Brian’ın, tüm Coinbase takımının ve yönetim kurulunun yanında bulunmak benim için büyük bir ayrıcalıktı. Ekibimin görev süresinde gösterdiği yetenek ve icraattan çok etkilendim ve takımın ileride hak ettiği tüm başarılara ulaşmasını diliyorum.

Marcus’un esas endişesinin, Coinbase’in kararları ve Facebook’un Blockchain Araştırma departmanı üzerindeki etkisinin bir çıkar çatışması olarak ortaya çıkması olduğu düşünülüyor. Bir Coinbase sözcüsüne göre Marcus’un Coinbase’deki pozisyonu için henüz bir aday yok.

David Marcus kimdir?

Fransız, İsviçreli ve Amerikalı girişimcinin etkileyici bir kariyer geçmişi var. 2012 yılında PayPal Başkanı olan Marcus, iki yıl sonra Facebook Messenger’ın başına geçti. Facebook’taki görevini sürdürürken, 2017 yılının Aralık ayında Coinbase Yönetim Kurulu’na dahil oldu. Beş ayın ardından, Facebook onu Blockchain araştırma ekibinin başına getirdi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Facebook Blockchain sektörüne bomba gibi giriyor!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin