Dash, Venezuela'da SMS ile kripto göndermeye izin verecek
Dash, Venezuela'da SMS ile kripto göndermeye izin verecek

Dash, Venezuela’da SMS ile kripto göndermeye izin verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash, Venezuela’da SMS ile kripto göndermeye izin verecek. Venezuela merkezli Blockchain girişimi olan Dash Text, dijital token Dash için SMS tabanlı bir işlem servisi sağladığını açıkladı. Şirket, Venezuela’da SMS bazlı bir kripto işlem hizmetinin yayınlandığını duyurdu.

Yeni hizmet, kullanıcıların, kripto para yatırımı yapmak için akıllı telefonlara ve internet erişimine sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Böylelikle Geleneksel olarak yoksulluğun çok üst düzeyde olduğu Venezuela’da kripto para birimlerinin benimsenmesi önünde büyük bir engel de ortadan kalkmış oluyor.

Dash, Venezuela’da yatırımlarını arttırıyor

Venezuelalıların gündelik yaşamda karşılaştığı en büyük sorun hiperenflasyon. Ulusal Meclis tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre, yıllık enflasyon oranı yüzde 83.000’e ulaştı. Bu durum, Venezuelalıların yiyecek, kıyafet ve tuvalet malzemeleri gibi temel şeyleri karşılayamamasıyla sonuçlandı. Son iki yılda milyonlarca insan, uzun vadeli bir çözüm için ülkeden kaçtı. Venezuelalılar bataklıktan çıkış yolu olarak kripto paralara yöneliyorlar.

Ve Venezuela vatandaşlarının çoğunun akıllı telefonları olmadığı için Dash, yalnızca telefonlara erişebilen milyonlarca Venezuela’ya hizmet götürmeyi sağlayacak bir çözüm bulmaya çalışıyor. Dash bu soruna bir çözüm sağlamak için BlockCypher Blockchain çözümleri konusunda uzmanlaşmış başka bir şirketle ortaklık kurdu.

Dash İş Geliştirme Küresel Başkanı Bradley Zastrow açıkladı:

Dash Text ile, gerçek sorunları ele alan gerçek çözümler sunuyoruz. İnsanların eve para göndermek için kolay ve ucuz yollara ihtiyacı var. Bunu, Dash ekosistemini akıllı telefonlar olmadan genişleten bir şekilde gerçekleştirdik! Dash Text, insanların hangi telefona sahip olduğuna bakmaksızın Dash ailesinin bir parçası olabileceği mükemmel bir çözüm sunuyor.

Ürün hala beta testinde olmasına rağmen, yeni servis, popüler telekom sağlayıcılarının kullanıcılarına cep telefonları aracılığıyla Dash gönderme ve alma özelliği verecek.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin