featured

Coinbase tek başına Bitcoin ve kripto para boğa koşusunu tetikler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Herhangi bir analist, uzman, kripto tutkunu ve/veya yatırımcı kripto para borsası Coinbase’in son zamanlarda kripto para piyasasındaki bir çok heyecan verici olayın nedeni olduğunu belirtiyor. Borsa bir kipto para veya tokeni listelediğini açıkladığında, trader’lar dijital varlığa ticaret yapmak için acele ettikleri için piyasada müthiş bir heyecan görüyoruz. Peki Coinbase tek başına Bitcoin ve kripto para boğa koşusunu tetikler mi?

0x (ZRX) kripto ticaret topluluğunu nasıl etkiledi?

11 Ekim’de Coinbase Pro’da listelenen 0x, tüm mobil uygulamalarda kullanılabilir. Coinbase Pro’da listelenmeden önce ZRX, 0,66 dolardan işlem görüyordu. ZRX’in Coinbase’de listeleneceği duyurulduktan sonra kripto para %62 oranında değerlenerek 1,07 dolardan işlem gördü.

Coinbase Pro’nun  Basic Attention Token’i listelemesi benzer bir parıltı oluşturdu

ZRX’e benzer bir model, BAT 2 Kasım’da Coinbase Pro’da listelendiğinde gözlemlendi. Dijital varlık, Coinbase Pro’da listelendiğinde dakikalar içinde inanılmaz bir %33 kazanç sağladı. Kripto para yatırmcıları şimdi normal Coinbase platformunda ve tüm mobil uygulamalarda listelendiğinde BAT için ikinci dalgayı bekliyorlar. Bu, birkaç hafta önce ZRX’de yaşanan duruma benziyor.

 

Coinbase’in yaklaşan fork için Bitcoin Cash’e destek vermesi fiyatı sert yükseltti

Coinbase bir kez daha 4 Kasım Pazar günü etkileyici kazançlar sergileyen Bitcoin Cash’in arkasındaki güçtü. Amerikan ticaret platformu, 15 Kasım’da yaklaşan Bitcoin Cash hard forkuna destek vereceğini duyurdu.

Coinbase 2018’in dördüncü çeyreğinde Bitcoin ve kripto para boğa koşusunu nasıl tetikler?

Şimdiye kadar, neden Coinbase teriminin çok popüler olduğunu açıkladık. Son dönem, alım satım platformu herhangi bir dijital varlık üzerindeki etkilerini tanımlamak için birçok kez gündemdeydi. Onu BAT, ZRX ve BCH ile gördük. Ayrıca onu kripto pazarlarında Stellar (XLM), Cardano (ADA) ve ZCash (ZEC) ile de yavaşça görüyoruz.

Son üç dijital varlığın yakın gelecekte platformda listelenmesi planlanıyor. Ayrıca, yakın gelecekte yüzlerce dijital varlığı listeleneceğini belirten borsa planlarını da görüyoruz. Yüzlerce kripto paranın bu listesi de XRP ve TRX’i içerecek şekilde speküle ediliyor. Bu nedenle, borsa hakkında aşağıdaki teorileri oluşturabiliriz:

Coinbase, bireysel trader’ları ETF’ler ve Bakkt’tan çok daha fazla heyecanlandırıyor

Tek tek trader’lar borsalar ve CoinMarketCap.com tarafından bildirilen dijital varlıkların fiyatını ve ticareti etkileyenleri ifade ediyor. Bakkt ve diğer kurumsal yatırımcılar Muhtemelen OTC piyasaları ve borsalardan uzaklaşıyorlar, böylece fiyat üzerindeki etkisi hissedilmiyor.

Coinbase’in, tatil sezonuna girerken listelenmesi için bekleyen 3 dijital varlığı var: XLM, ADA ve ZEC. İnsanlar yılbaşı sırasında kripto ticaretine yeniden ilgi duydukları için 2018’in dördüncü çeyreğinde bir ralli olabilir. Benzer bir etkinlik 2017 yılının 4. çeyreğinde görüldü.

Bireysel kripto trader’ları, boğa koşusunun yakıtı olabilirler

Bu endüstriyi bireysel trader’lar Satoshi Nakamoto tarafından tasarlandığı gibi tek başına yapabilirler. Kurumsal yatırımcılar bu kadar önemli değil. Onlar sadece dijital varlıkları yeniden paketliyorlar ve eski bir düşünce tarzına bağlıyorlar. Coinbase hakkındaki düşüncelerin neler? Kripto para borsasının 4. çeyrekte Bitcoin ve kripto para boğalarını tetikleyebileceğine inanıyor musun? Lütfen aşağıdaki yorum bölümünden bize bildirin.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin