Dash otomobil endüstrisine, Anypay aracılığı ile entegre oluyor
Dash otomobil endüstrisine, Anypay aracılığı ile entegre oluyor

Dash otomobil endüstrisine giriş yaptı: ABD merkezli AutoFair, Dash’ı kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paranın kitlesel olarak benimsenmesini amaçlayan New Hampshire’daki, bir araba bayisi olan AutoFair, Dash’ı bir ödeme şekli olarak kabul etmeye başladı. Şirketin son raporları, otomobil galerisinin sattığı ilk arabasının Dash olarak ücretinin tamamen ödenmiş olduğunu gösteriyor. Böylece Dash otomobil endüstrisine giriş yaptı. Dash, Bitcoin ve Bitcoin Cash’ten sonra araba alımında kullanılan 3. kripto para oldu.

Dash otomobil endüstrisine, Anypay aracılığı ile entegre oluyor

Gerçekleşen satış Anypay tarafından Blockchain’e işlendi. Galeri yetkilisi olan Derrick J Freeman satış ile alakalı şunları söylüyor:

Kripto para birimini kabul eden çoğu işletme daha küçük, daha marjinal işletmelerdi ve şimdi büyük işletmelerin kripto paraları kabul ettiğini görüyoruz. Normalde, bir işletme dijital parayı genellikle banka parasına dönüştürebileceğini bilerek kabul eder. Yine de her zaman faydalarını öğrenir ve dijital parayı kendileri için tutmaya karar verir.

AutoFair, kripto paralarla araba alımı yapılan ilk bayi değil

Bu ticaret, kripto paralarla araba alımının yapıldığı ilk olay değil. Eylül başında lüks araba bayisi Post Oak Motors, BitPay aracılığıyla Bitcoin ve Bitcoin Cash ödemelerini kabul etti.Post Oak Motors’un sahibi Tilman Fertitta, konuya yönelik şunları söylüyor:

Birinci sınıf bir lüks otomobil satıcısı olarak, her zaman müşterilerime en iyi satın alma deneyimini sunmak istiyorum ve bu ortaklık dünyanın herhangi bir yerindeki araçlarımızın daha hızlı ve daha kolay satın almasına olanak sağlayacak.

Dash, son zamanlarda Hindistan merkezli bir kripto para birimi borsası olan Bitbns ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin