Dash, Kripto Mobile ile ortaklık kurdu.
Dash, Kripto Mobile ile ortaklık kurdu.

Dash, Latin Amerika’ya genişliyor: Kripto Mobile ile ortaklık, Dash entegrasyonlu akıllı telefon ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan özerk kripto platformu Dash, Latin Amerika’daki kripto para etkinliğini ve erişimini daha da genişletmek adına Kripto Mobile ile ortaklık anlaşması yaptığını duyurdu.

Kripto Mobile ortaklığıyla KRIP telefonları Dash ile tanışıyor

Kripto Mobile Corporations, çoğunlukla kripto paralar için yerleşik destek ile gelen telefonlarıyla tanınan bir şirket. Ortaklık, yerleşik Dash cüzdanlarına ve ayrıca Bitrefill gibi diğer tamamlayıcı uygulamalara sahip KRIP telefonlarının dağıtımını içerecek.

Kripto Mobile’ın kurucu ortağı Luis Sosa’ya göre söz konusu ortaklık, Dash’in Latin Amerika’daki bankaya erişimi olmayan nüfus arasında bir para birimi olarak kullanımını artıracak.

Luis Sosa, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Latin Amerika’da, banka dışı, az yerleşik veya geleneksel bankacılık sistemini kullanmak istemeyenler ile inanılmaz bir geçiş dönemi görüyoruz. Erişilebilir, uygun fiyatlı telefonlarımızı Dash’ın InstantSend işlem yetenekleri ve düşük ücretleri ile birleştirmek, bu topluluklara sayısız fayda sağlayacaktır. Bitrefill ve Dash cüzdanı gibi diğer Dash uygulamalarının da telefonlarımıza eklenmesiyle, Dash gibi kripto para birimlerini günlük hayatta kullanmaya başlamak için daha kolay bir yol yok.

Mobil ve Blockchain teknolojisinin muhteşem entegrasyonu

KRIP telefonlarına entegre gelecek olan Dash cüzdanı, herkesin Dash’i kolaylıkla kullanmasına izin verecek. Ek olarak, kullanıcılar bir bankayı ziyaret etmeden Dash’lerini satın alabilecek veya satabilecekler. Bu telefonlarla ilgili en dikkate değer özelliklerden biri de 100 doların altındaki uygun fiyatı.

Bu, çoğu için çok yeni bir teknoloji olduğundan, Dash ayrıca Caracas tabanlı Dash Help Me müşteri destek servisi ile kullanıcıların hayatlarını çok daha kolay hale getirecek bir topluluk organizasyonu oluşturmak için önlemler aldı.

Dash’in Venezuela operasyonlarını yöneten Alejandro Echeverria, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kripto Mobile’ın çok olumlu bir etkisi olacak. Çok ucuz ve herkes için iyi bir anlaşma. Piyasada şu anda en ucuz akıllı telefonlar olacaklar. Ayrıca, Dash cüzdanının önceden kurulu gelmesi adopsiyon için çok önemli bir adım.

“Ana akım kabulü için muhteşem bir adım.”

Dash Core iş geliştirme müdürü Brandley Zastrow da gelişmeden ötürü duyduğu heyecanlı dile getirdi.

Zastrow:

Ana akım kabulüne giden yol, sadece airdrop veya benzeri etkinliklerle sağlanabilecek bir şey değil. KRIP telefonunu bu kadar benzersiz kılan, iyi bir fiyata harika bir akıllı telefon olmanın ötesinde, bu kullanıcı deneyimini cep telefonu kullanmanın merkezi bir parçası haline getiriyor.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Madencilikte zirve: Bitmain, su soğutmalı madencilik ekipmanı Antminer S9 Hydro’yu tanıttı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin