Malezya İslam Şurasına göre kripto para ticareti caiz.
Malezya İslam Şurasına göre kripto para ticareti caiz.

Malezya kripto piyasası canlılığını koruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Asya’nın en büyük kripto para borsalarından Coinhako’nun kurucu ortağı Yousho Liu’ya göre Malezya kripto piyasasına talep hala yüksek seviyede. Yusho Liu The Sun Daily’ye yaptığı açıklamada ülkedeki genel eğilimin hala satışa değil yatırım yapmaya ve değerlendirmeye yöneldiğini söyledi.

Liu açıklamasında şunları söyledi:

Satın alma tarafı hala çok sağlam. Genel olarak, yıllardır satıcılardan daha fazla alıcı var. Daha fazla insan bunu biliyor, geleceğe daha fazla ilgi duyuyorlar. İnsanların çoğu satın alıp tutuyor. Kısa süreli al sat yapan çok insan görmüyorum.

Malezya kripto piyasası Coinhako’dan soruluyor

Silikon Vadisi’nde 2014 yılında kurulan ve şu anda Singapur’da bulunan Coinhako 2016 yılında faaliyetlerini Malezya’ya genişletti. Ülke, şu anda borsadaki işlerin yaklaşık %20’sini oluşturuyor.

Vietnam ve Endonezya piyasası Coinhako’nun bir sonraki hedefleri. Bu başarılı olursa şirket işlem değerini 10 kata kadar artırabilir.

Kesin kararlara henüz ulaşılamamasına rağmen Malezyalı yetkililer son zamanlarda kripto ticareti için uygun kurallar ve düzenlemeler bulmak amacıyla çalışıyor. Bu durum Liu’nun bekle ve gör yaklaşımı olarak tanımladığı, Singapur’un kripto piyasasının gelişmesine izin veren yaklaşımından uzak bir tutum.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Malezyalı palm yağı yetiştiricileri Pavo ile gücüne güç katacak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin