dash
Dash iOS cüzdanı, nakit çekim ücreti kaldırılarak Uphold ile entegre ediliyor

DASH resmi olarak Coinbase listelemesi için başvurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Açık kaynak kodlu kripto para olan DASH’in ekibi , Coinbase’de listelenmek üzere resmen başvurulduğunu bildirildi. Dash, “masternodes” olarak adlandırılan bir kullanıcı grubu tarafından işletilen, tanınmış bir merkezi olmayan bağımsız kuruluş türüdür. Altcoin, Bitcoin protokolünden ayrılan ve hızlı işlemlere izin veren bir yapıya sahip. Ve nihai amacı ise dijital ödemelerin kitleler tarafından benimsenmesi.

Son haberlere göre Coinbase, dijital tokenlerin ve coinlerinin platformlarında listelenmesi için bir başvuru prosedürü oluşturdu. Ocak 2019 oturumunun Soru-Cevap bölümünde, Dash Core ekibi üyesi, Dash ağı adına çok sağlam bir bilgi seti içeren bir başvuruda bulunduklarını doğruladı.

Her ne kadar resmi açıklama bu uygulamanın konumunu açıklasa da, birey politikalarına göre entegrasyon olasılığını veya tartışmaların durumunu görüşmediklerini söyledi. Bununla birlikte, Dash ekibi,  topluluğa Coinbase’de listelendiklerini görmek istiyorlarsa kripto borsası ile iletişim kurmaları gerektiğini söyledi. müşteriler tarafından gelebilecek yoğun talep karşısında kripto borsası bu duruma kayıtsız kalmayabilir.

DASH yeni web sitesini Şubat sonunda hayata geçirmek için çalışıyor

DASH, son aylarda çeşitli gelişme ve entegrasyonlarla piyasa sermayesi grafiklerinde biraz daha fazla yükselmeyi başardı.

Ağdaki düzenli güncellemeler ve iyileştirmeler topluluğun kripto paraya karşı güvenini artıyor. Ayrıca istikrarlı bir şekilde büyümesini sağlıyor. Örneğin, yeni web sitelerinin yaklaşık 3 hafta içinde açılması beklenirken DASH’in 2019 yol haritasında da güncellemeler yapıldı.

Ekip, sitenin Şubat ayı bitmeden gireceğini açıkladı. İçeriğin önemli bir kısmının çeşitli çevirileri üzerinde çalışmaya devam ediyorlar. Ayrıca, eşzamanlı olarak hatalardan kurtulurken birkaç güncelleme daha yapılacağı bildiriliyor. Web sitesinin geçen yılın sonunda piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak bazı teknik sorunlar nedeniyle açılış Şubat ayına ertelenmişti.

DASH’in kitlesel adaptasyon süreci devam ediyor

Site, şu anda DASH’in altyapısında kullanılıyor. Gecikme ise şirketin açılış amacına uygun özel bir ekibinin bulunamamasına da bağlanıyor. Bunun yerine, başka sorumluluklara sahip çeşitli kişiler sitenin Şubat sonundan önce hayata geçirilmesi için çalışıyor.

Token ayrıca, Kolombiya’da kripto paranın günlük aktiviteler için kullanmasının yanı sıra Venezuela’lı mültecileri desteklediğini ortaya koyan bir belgeselde de görüldüğü gibi kitlesel olarak benimsenmesini sürdürüyor. Halen, sermayelerine göre sıralanan kripto para çizelgelerinde 15. sırada olmasına rağmen, artan sayıdaki gerçek yaşam kullanımı ve dünyadaki örnek olaylarla gelecekte daha da yükselebilme potansiyelini sahip gibi duruyor.

cryptovibes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin