DASH 12.3 sürümü 3 Temmuz 2018’de erişilebilir olacak
Dash piyasadaki gizli bir hazine olabilir

DASH 12.3 sürümü piyasaya sürülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DASH 29 Haziran’da, InstantSend’i daha da yenileyen DASH 12.3 sürümünün piyasaya sürüleceğini duyurdu. InstantSend, DASH’ın başka bir eşe anında gönderilmesini sağlar. DASH Core ekibinin bir üyesi olan Bob Caroll’a göre, güncelleme tamamlandı, test edildi ve piyasaya sürülmeye hazır.

DASH 12.3 sürümü 3 Temmuz 2018’de erişilebilir olacak

DASH 12.3 sürümü, 3 Temmuz 2018 saat 13:00 UTC civarında gerçekleşecek olan bir sonraki süper bloktan sonra erişilebilir olacak. Ayrıca, tüm masternode operatörlerinin, değiş tokuşların ve havuzların yeni versiyona güncellendiği belirtiliyor. Güncelleme masternode operatörleri için yeniden başlatma gerektirecek. DASH, açık kaynak peer-to-peer kripto para birimi. Ayrıca DASH, anlık işlemleri, özel işlemleri ve kendi kendini finanse eden bir organizasyon yapısını belirleyen merkezi olmayan özerk bir kuruluş.

Birden fazla kendi kendini yöneten devnet oluşturulmasını garanti etmek için, yeni sürümde yeni bir devnets özelliği bulunacak. Ayrıca, her bir m-cüzdanda belirtilen girişlerin sayısı azaltılacak. Bu şekilde küçük olmayan özel girdilerin birleştirilmesi sağlanarak kullanıcı gizliliği artırılacak ve UTXO set boyutu azaltılacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin