Daha basit bir kripto para insanların sektöre yönelik korkularını azaltabilir
Daha basit bir kripto para insanların sektöre yönelik korkularını azaltabilir

Daha basit bir Bitcoin’e ihtiyacımız var, işte neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para biriminin karmaşık olduğunu biliyoruz, değil mi? Kripto para yatırımcılarının çoğunluğunun kendilerini “teknoloji meraklısı” olarak göreceğini hayal ediyorum. Sanırım çoğunluk bir akıllı telefona sahip olabilir, hatta belki de akıllı bir saat bile olabilir, hatta çok fazla kripto para yatırımcısının evde Amazon Alexa ve Google Home cihazlarına sahip olduğunu iddia ederek ileriye bile gidebilirim. Bu kötü bir şey değil, sadece bu sektörde başarılı olmak için, genel kamuoyuna yabancı gibi görünecek bazı karmaşık teknik detaylar hakkında derin bir anlayışa sahip olmanız gerektiğini düşünüyorum. Peki neden daha basit bir Bitcoin’e ihtiyacımız var?

Dünya eninde sonunda Blockchain teknolojisini benimseyecek

Birçok insan kripto para biriminin evrensel olarak benimsenmesi için basitleştirilmesi gerektiğini düşünülmekte. Goldman Sachs eski başkanı, Gary Cohn bu duyguyla hemfikir. ABD Başkanı Donald Trump’ın eski bir Baş Ekonomik Danışmanı olan Gary Cohn’un söylediği şeyin, iyi bir yaklaşım ile geldiğini varsayabilirsiniz. Ne hakkında konuştuğunu biliyor.

Gary Cohn, Beyaz Saray’daki ticaret tarifeleriyle ilgili kararlar arasındaki çatışma nedeniyle Mart ayında görevinden istifa etti. Şimdilik, kişisel geleceğinden emin değil, ama kripto para biriminin bunun bir parçası olacağına inanıyor. RTTNews’e göre, Gary Cohn büyük bir Bitcoin hayranı değilken, Blockchain teknolojisinin potansiyeline inanıyor. Dünyanın eninde sonunda Blockchain teknolojisini benimseyeceğini belirtiyor.

Daha basit bir kripto para insanların sektöre yönelik korkularını azaltabilir

Gary Cohn’a göre bu durumda, Bitcoin gibi ana akım kripto para birimleriyle ilişkili karmaşık madencilik prosedürlerine ve maliyetlerine bir çözüm bulmamız gerekiyor. Gary Cohn CNBC ile yapılan bir röportajda şunları ifade ediyor:

“Bitcoin’e tutkuyla inananlardan değilim. Blockchain teknolojisine inancım var. Dünyanın anlayacağı bir noktada küresel bir kripto para birimine sahip olacağımızı düşünüyorum ve bu, madencilik maliyetlerine veya elektrik maliyetine ya da bunun gibi şeylere dayanmıyor. Bunun arkasında muhtemelen bir Blockchain teknolojisi olacak. Ancak nasıl yaratıldığı, nasıl hareket ettiği ve insanların bunu nasıl kullanabileceği çok daha kolay anlaşılacak. ”

Bilinmeyenin korkusu kripto paraların yaygınlaşma sürecini durdurabilir

Bu kripto para birimlerinin benimsemesi konusunda pek çok tarafın kabul ettiği bir görüş. Kripto para birimleri tam olarak ana akım haline gelmeden önce, nasıl çalıştıklarının ve nasıl harcadıklarının ardındaki karmaşıklıklar ortadan kaldırılmalı, aksi halde bilinmeyenin korkusu kripto paraların yaygınlaşma sürecini durdurmaya devam edecek.

Bu kadar derin ve karmaşık bir alanda finansal deneyime sahip uzmanların bu konudaki konuşmalarını herkesin anlaması harika olabilir. Ayrıca bu kripto paralar konusunda ortalama insanların korkularını azaltabilir. Sadece bir kez ele alındığında, Bitcoin gibi para birimlerinin güçlü bir ana akım varlığına sahip olmalarına izin verecek kadar basitleştirilebilir. Bu, Cohn’in kabul ettiği gibi, dünya çapında bir eğitim meselesi değil. Bu, daha fazla insanın kripto para birimlerini göstermeye ve ilgisini çekmeye başladığı anlamına gelebilecek bir endüstri seviyesinde sadeleştirme meselesi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin