Binance CEO'su gözünü şimdiden dördüncü Bitcoin halving'e dikti! Fiyat artacak mı?
Binance CEO'su gözünü şimdiden dördüncü Bitcoin halving'e dikti! Fiyat artacak mı?

CZ bombayı patlattı! Binance opsiyon ticareti mi başlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsası Binance’in CEO’su CZ, Bitcoin (BTC) opsiyon ticareti başlatmayı planladığını ima eden bir paylaşımda bulundu.

Konuyla ilgili iki tweet atan Changpeng Zhao, “testflight sızıntıları” ve BTC/Tether (USDT) opsiyon sözleşmeleri ticareti için belirgin bir prototipin ekran görüntüsünü paylaştı:

Binance’in sosyal medya “sızıntısı”, opsiyonel ticaret desteğini, daha önce resmi olarak duyurulan Binance Card gibi “ne test edeceğiz” listesindeki ögelerden biri olarak ortaya koydu.

https://twitter.com/cz_binance/status/1246006858629840896?s=20

Ekim 2019’da, Chicago Ticaret Borsası Grubu, ilk olarak eylül ayında açıklanan Bitcoin vadeli işlemlerine yönelik kendi opsiyon ürünü için Asya’da yüksek talep görmeyi beklediklerini söylemişti.

Aralık ayında ise Malta merkezli kripto para borsası OKEx, Ocak 2020’de halka arz öncesinde belirli bir trader grubu için Bitcoin opsiyon ticareti başlattı.

Binance kanadından her gün geliştirme haberleri geliyor

Önde gelen kripto para borsası Binance, her geçen gün yeni gelişmelerle karşımıza çıkmayı sürdürüyor.

30 Mart’ta Çin’de bir araştırma enstitüsü kurduğu bildirilen şirketin 31 Mart’ta Coinmarketcap’i satın almak üzere olduğu belirtilmişti. Bu haber kısa süre önce resmi açıklamayla doğrulandı.

Nisan ayının ilk gününde Binance’in yeni bir madencilik havuzu oluşturduğu ve bu havuzda çok önemli isimleri çalıştıracağını açıklamıştık. Son olarak dün ise şirketin bir OTC platformu başlattığını duyurmuştuk.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin