Seçim gününde CME’deki Bitcoin vadelileri uçuşa geçti!
Seçim gününde CME’deki Bitcoin vadelileri uçuşa geçti!

Bitcoin vadelileri rekor hacim bildirdi, ünlü isimden BTC tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vadeli kripto para piyasaları, BTC’nin 4 bin doların altına düştüğü 12 Mart tarihinden beri en yüksek hacmini kaydetti. Bunun üzerine Jonathan Leong bir Bitcoin tahmini paylaştı.

Skew’dan elde edilen verilere göre, 16 Mart’tan bu yana Bitcoin vadeli işlemlerinin borsa dışı operatörlerinden en iyi performans görüldü. CME Group perşembe günü 347 milyon dolarlık hacim açıklarken Bakkt fiziksel vadeli işlemleri için 12 milyon dolar ve nakit ürünü için 7,7 milyon dolarlık hacim bildirdi.

Bitcoin geçen ay yüzde 93 yükseldi

3 bin 600 dolar görüldükten sonra BTC fiyat performansı iyileşti. Perşembe günü BTC/USD 7 bin 170 dolara ulaştı. Bu sayı, geçen ayki dipten %93’lük bir sıçrama anlamına geliyor.

Koronavirüs geleneksel piyasaları etkilerken süren belirsizliklere rağmen yatırımcı güveni rekor sürede geri döndü. Çoğu analist 7 bin doları işaret ettiğinden herkes kendini bu seviyeye göre hazırlamıştı.

Jonathan Leong: “BTC yükselmeyi sürdürecek!”

BTSE ticaret platformunun kurucu ortağı ve CEO’su Jonathan Leong, BTC için her şeyin yolunda göründüğünü ve yükselişin süreceğini belirtti:

Bitcoin, şimdiye kadarki en kötü ekonomik krizde olağanüstü bir dayanıklılık gösteriyor ve her şey daha yeni başlıyor!

Ekonomiye rekor 6 trilyon dolar likidite enjekte eden ve “sonsuz” paraya sahip olduğunu açıklayan Fed, pek çok kişinin doların hızla değersizleşmesini düşünmesine sebep oldu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin