Binance CEO'su CZ, kripto büyümesinin önündeki en büyük engeli açıkladı
Binance CEO'su CZ, kripto büyümesinin önündeki en büyük engeli açıkladı

Binance CEO’sundan Blockchain’in geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar: “Ethereum krallığını çoktan ilan etti.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, üstün çabalarıyla kısa bir sürede sıfırdan bir kripto kahramanına dönüştü. Binance piyasa hacmi bakımından uzun süre liderliği kimseye kaptırmadı. Peki Zhao, Blockchain’in geleceği hakkında neler düşünüyor?

Fortune’a verdiği son röportajda CZ, kripto para dünyasının geleceği konusundaki düşüncelerini paylaştı. Zhao; Blockchain, merkezsizliğin ilerleyişi ve pazarların geleceği hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

“dApp’lerin erken aşamasındayız.”

CZ’nin düşüncesine göre, gelecek merkezi olmayan bir yapıya kavuşacak, ancak insanların hayalini kurduğu kadar basit ya da hızlı olmayacak. Şu anda pek çok insanın dolaşımdaki büyük miktardaki dApp’leri kullanmasının, özellikle bazı bilinçsiz kullanıcı arayüzlerinden dolayı olduğunu iddia ediyor.

CZ:

dApp’lerin hayli erken bir aşamasında olduğumuzu söyleyebilirim. Çoğu, henüz basit oyunlar gibi.

CZ, 2020 yılına kadar oyunların ve sosyal ağların Blockchain teknolojisiyle bütünleşeceğine ve kullanımının artacağına inandığını söylüyor. Bunu takip edecek sektörün ise e-ticaret olduğu görüşünde.

“Blockchain’in geleceği parlak, kralı Ethereum, veliahtı ise Tezos ile EOS.”

Blockchain konusunda CZ, Ethereum’un çoktan krallığını ilan ettiğini ve Tezos ile EOS’un da aynı yolda olduğunu sözlerine ekledi.

Ancak, CZ bu pozisyonların uzun süreceğini düşünmüyor. Ona göre mevcut kripto paraların hepsi uzun vadede başarı elde etmek için çok yavaşlar, bunun yerine özel platformlar için kanıtlanmış bir alan olarak hizmet edeceğine inanıyor. Fakat CZ’ye göre Blockchain’in geleceği, genel anlamda hayli parlak.

CZ, Binance’in Coinbase veya Gemini ile kıyaslanmasını istemiyor

Röportajın en şaşırtıcı bölümlerinden biri ise CZ’ye göre, kripto piyasasının dolaşımının yeterli olması ve Coinbase veya Gemini ile kıyaslanmak istemediğini söylemesi idi.

CZ:

Gelişmiş pazarlarda, kazanılacak daha çok para var. Ancak daha fazla düzenleme söz konusu ve rekabet ile doymuş durumda. Coinbase ve Gemini ile rekabet etmek istemiyoruz. Buradaki strateji çok sayıda avukat ve lobicilik gerektirir.

Bunun yerine CZ, merkezsizlik ve kripto para endüstrisi üzerinde etkili olabileceği düşünülen ve tomurcuklanan bir kripto cenneti olan Malta’da faaliyet göstermeyi seçiyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Dubai Blockchain mahkemeleri kuruyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin