Kripto piyasasındaki güçlü korelasyon: Ethereum'un düşüşü altcoinleri nasıl etkiliyor?
Kripto piyasasındaki güçlü korelasyon: Ethereum'un düşüşü altcoinleri nasıl etkiliyor?

Kripto piyasasındaki güçlü korelasyon: Ethereum’un düşüşü altcoinleri nasıl etkiliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mevcut likidasyon verileri Ethereum (ETH) üzerinde yeni bir korelasyonun sinyalini verdi ve bu da bugün piyasadaki altcoinlerin büyüme performansını etkiliyor. Coinglass’tan alınan veriler, son 24 saat içinde opsiyon piyasasından toplam 16.71 milyon dolar değerinde Ethereum’un çekildiğini gösteriyor.

Tasfiye veri modelleri, tasfiyeleri de bir gecede 18.86 milyon doların üzerine çıkan Bitcoin’de düşüş eğilimi gösteren bir düşüşle ilgiliydi. Ethereum’un genel düşüş görünümü, bugün piyasadaki altcoinler üzerinde derin bir etki yarattı. Veriler ve etkisi, Ethereum fiyatını son 24 saatte %0,97 düşüşle 1.600 dolara çekti.

Bu sürüklenme aynı zamanda %2,67 düşüşle 0,5013 dolara düşen XRP’nin mevcut fiyatına da yansıyor. Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Dogecoin (DOGE) de sırasıyla %0,66, %1,70 ve %0,13 düşüş yaşadı. Likidasyon grafiği, BTC ve ETH’nin performansının tüm altcoinlere eşlik ettiği zaman içindeki benzer eğilimlerin altını çiziyor.

CoinGlass’ın mevcut tasfiye ısı haritasına göre, ay sona ererken aşağı yönlü baskı devam ederse Ethereum’un bu çeyrekte en yüksek tasfiye değerine ulaşacağı kesin görünüyor.

Dinamik piyasa momentumu devrede

Bir bütün olarak kripto piyasası, son zamanlarda piyasadaki en değişken varlıkların bazılarından nadir görülen bir görünüm içeren pek çok ilgi çekici hamle sergiledi.

XRP’nin düşüş trendi doğrulanmış olsa da varsayım, kripto paranın ekosistemindeki diğer yükseliş temellerinin bir fonksiyonu olarak ilerleyen en büyük yararlanıcılardan biri olabileceği yönündedir.

Şu anda en popüler meme parası olan Shiba Inu (SHIB), hem kullanımda hem de benimsenmede büyük bir değişim yaşıyor. Bu nadir artışlar, yerel tokenlarından biri olan Bone ShibaSwap’in (BONE) fiyatını mevcut piyasa görünümüne rağmen %19 oranında artırdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin