NBA yıldızlarından ünlü kripto para şirketine milyon dolarlık yatırım!
NBA yıldızlarından ünlü kripto para şirketine milyon dolarlık yatırım!

Kripto sektörünün en ünlü oyunu Cryptokitties’in sergisi açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Koleksiyon oyunu Cryptokitties’in sergisi açılıyor. Dijital sanat firması Meural, Almanya’daki Sanat ve Medya Merkezi’nde Blockchain to Life adlı serginin açılmasına yardımcı olacak. Cryptokitties, burada gerçek zamanlı olarak Blockchain teknolojisinin işleyişini açıklayacak.

CryptoKitties, Blockchain ve Ethereum’un üzerine inşa edilen bir koleksiyon oyunu olarak Kasım 2017’de piyasaya sürüldükten sonra anında hit olmuştu.

Oyunun yükselişi etkileyici düzeyde

Piyasaya sürülmesinden bu yana, CryptoKitties o kadar popüler oldu ki, Ethereum’daki ticaret hacminin yüzde 30’unu oluştur hale geldi. Öyle ki en popüler kittylerin bazıları, 200.000 dolardan fazla bir değere satıldı.

Cryptokitties’in sergisi herkesi teknolojinin bir parçası haline getirecek

Cryptokitties kurucu ortağı ve CEO’su Rohan Gharegozlou, yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

CryptoKitties’in iyi tasarımı ve çekici estetiği, yeni kitleleri Blockchain teknolojisinin potansiyeline tanıtmaktan sorumludur. ZKM’deki sergimiz, Blockchain’i açığa çıkarma misyonumuzun bir devamı. Öyle ki, ister içerik oluşturucular ister tüketiciler, ister sanatçılar ve hayranları, teknolojinin geleceğinin bir parçası olabilirler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Roger Ver kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veriyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin