Crypto.com ağındaki son gelişmeler CRO fiyatını nasıl etkileyecek?

Crypto.com’un son ortaklıkları CRO fiyatını nasıl etkileyecek? Fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto.com Coin CRO/USD, Crypto.com Zinciri’ne güç sağlamayı amaçlayan yerel kripto para birimidir.

Crypto.com Zinciri, bir kripto para projeleri ağı oluşturmanın yanı sıra satıcıların kriptoyu bir ödeme şekli olarak kabul etmelerine izin vermenin bir aracı olarak oluşturuldu.

Büyüme için katalizör olarak LeBron James Vakfı ortaklığı

28 Ocak’ta LeBron James, LeBron Vakfı’nın, Akron’da yaşayan çocukların teknolojik kariyerler hakkında daha fazla bilgi edinmesine yardımcı olması için Crypto.com ile ortak olacağını duyurdu.

Anlaşmanın kesin şartları tam olarak açıklanmamakla birlikte, ortaklığın birden fazla yıl boyunca devam edeceği söyleniyor.

1 Şubat’ta Crypto.com, Giuseppe Giuliani’nin Crypto.com Borsası Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu.

4 Şubat 2022’de Crypto.com SMS One-Time Password (OTP) olarak bilinen ekstra bir güvenlik katmanı sundu. Bu, platformunu kullanırken kullanıcılarına ek bir gönül rahatlığı sağlayacak.

Buna ek olarak, Super Bowl artık “Crypto Bowl” olarak adlandırılacak, çünkü upstart finans firmaları TV reklamlarına milyonlar gönderiyor, bu firmalardan biri de Crypto.com.

Tüm bu gelişmeler önemli ve Crypto.com borsası, Crypto.com blok zinciri ve şu anda gerçekten değerini artırma potansiyeline sahip olan Crypto.com Coin (CRO) için ilgiyi artıracak.

Crypto.com Coin (CRO) yükselecek mi?

4 Şubat 2022’de Crypto.com Coin (CRO) 0.4145 dolar değere sahipti.

Crypto.com Coin’in (CRO) 24 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek değeri olan 0,965407 dolara ulaştı. CRO şu anda ATH’sinden 0,550907 dolar aşağıda. Bu da %132’ye tekabül ediyor.

Crypto.com Coin’in (CRO) önceki ay boyunca gösterdiği performansa baktığımızda, en yüksek noktasını 3 Ocak’ta 0,5877 dolarda, en düşük noktasını ise 0,3314 dolar ile 22 Ocak’ta görebiliriz.

Bu bize 3 Ocak 2022’den 22 Ocak 2022’ye kadar kripto paranın değerinin 0,2563 dolar yani %43 düştüğüne dair bir gösterge veriyor.

Bununla birlikte, 22 Ocak ile 4 Şubat arasında, CRO’nun değeri 0.0831 dolar yani %25 artış kaydetti.

Bunu akılda tutarak, CRO, Mart 2022’nin sonuna kadar 0,7 ABD dolarına ulaşabilir ve bu da onu sağlam bir yükseliş verebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin