Bu altcoin, %35'e varan bir boğa koşusu başlatabilir! Teknik analiz

Bu altcoin, %35’e varan bir boğa koşusu başlatabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ROSE fiyatı, konsolidasyon büyüdükçe altta yatan yükseliş duygularında da bir artış yaşıyor. Boğalar aralığın üzerine çıkmayı başarabilecek mi?

Altcoin’in geçmiş performansı

ROSE coin fiyat hareketi, geçtiğimiz ay yaşanan düşüşten sonra uzun bir konsolidasyon aralığı gösteriyor. Altcoin fiyatı, neredeyse iki haftadır 100 ila 50 günlük EMA arasında konsolide oluyor. Bununla birlikte, altta yatan yükseliş eğilimindeki son artış ve son 24 saatte fiyattaki %5’lik yükseliş, yukarı yönlü bir kırılma olasılığını artırıyor.

TradingView Chart

Teknik analiz

ROSE coin fiyat hareketi, fiyat kademeli olarak büyüdükçe 0,32 dolarlık yatay seviyenin yakınında yankılandığını gösteriyor. Bu nedenle, satın alma baskısının kademeli olarak artmasıyla artan yükseliş eğilimi, kısa süre içinde potansiyel bir kırılmaya işaret ediyor.

Önemli Basit Hareketli ortalamalar, ROSE fiyatının 100 ve 200 günlük SMA’nın üzerinde eğilim gösterdiği için genel bir yükseliş eğilimini sürdürdüğünü gösteriyor. Bununla birlikte, 20 ve 50 günlük SMA’nın düşüş eğilimi, piyasadaki satıcıları çekiyor.

OBV göstergesindeki yükselen eğim, mevcut konsolidasyonu piyasada bir birikim aşaması olarak gösteriyor. Böylece, daha iyi bir yükseliş kırılması olasılığına işaret ediyor.

MACD göstergesi MACD ve sinyal hatlarının bir yükseliş geçişi sağlamanın eşiğinde olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, düşüş bölgesindeki bu geçiş, uzun vadeli tüccarlara ekstra onay veriyor.

Sonuç olarak, teknik göstergeler, altcoin’in konsolidasyondan yukarı yönlü bir kırılma gerçekleştirme ihtimalini güçlendiriyor.

Fiyat tahmini

Kripto yatırımcıları, fiyatta bir kırılma ve 0,35 dolar işaretinin üzerinde günlük mum kapanışı yaşanırsa, 0,488 dolar işaretine doğru güçlü bir yukarı yönlü hareket bekleyebilir. Bu seviyeye bir yükseliş %35’lik bir ralli anlamına geliyor.

Teknik grafik, altcoin için genel direncin 0,35 dolar ve 50 günlük SMA olduğunu gösteriyor. Diğer tarafta, destek seviyesi olarak 0,3 dolar ve 100 günlük SMA bulunuyor.

Oasis Network (ROSE) ne vaad ediyor?

Oasis Network, Dawn Song tarafından kuruldu. Ağ, en yüksek düzeyde ölçeklenebilirlik sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca düşük gas maliyeti ve token geliri sunar. Hassas bilgilerin DeFi içinde kullanılmasına izin vermek amacıyla güvenlik özelliklerini iyileştirmeyi amaçlamaktadır. 

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin