Cryptoads
Cryptoads

CryptoAds ekibi, telekom ve Blockchain profesyonellerinden destek alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CryptoAds ekibi yalnızca çekirdek kadrosuyla değil, destek aldığı profesyonellerle de göz dolduruyor. Gelin, bu isimleri hep birlikte inceleyelim.

CryptoAds CEO’su ve Kurucusu Oleksii Vinogradov, şirketin merkezi olmayan pazarlama ve reklam platformunu, markalar, dijital reklamverenler, pazarlama uzmanları, içerik yayıncıları ve günlük çevrimiçi kullanıcılar arasındaki etkileşim için odak noktası haline getirme konusunda iyi bir ekibe sahip olduğuna inanıyor. Ve beraberinde getirdiği danışmanların kalitesi göz önüne alındığında bu kalitenin bulaşıcı olduğu gözler önüne seriliyor.

Vinogradov şunları söyledi:

Ekibim ve bugüne kadar elde ettiğimiz başarılardan doğal olarak gurur duyurken, hayati bir rol oynayacak ve projeye yakından dahil olacak olan Jason Hung, Anders Larson ve Joakim Holmer gibi yetenekli danışmanların desteğini aldığım için çok mutluyum.

Jason Hung
Jason Hung

Jason Hung

Hung, mobil işletmelerde ve Blockchain ekosisteminde bir seri girişimci ve yatırımcı. Treascovery adındaki yazılım şirketini kuran Hung, aynı zamanda mobil aplikasyon hizmeti servisi Chidopic’in ve merkezsiz dijital varlık güven servisi TimeBox.Network’ün de kurucu ortağı.

ICObench ve International Blockchain Consulting Duyuru Grubu’nun en iyi 6. Blockchain uzmanı olan Hung, kendi adına 2000’den fazla uygulama tarafından kullanılan dokuz teknoloji ile ilgili patenti olan Ar-Ge, BT satış ve danışmanlık hizmetlerinde yönetim deneyimine sahip.

Merkezsiz piyasa ve reklamcılık platformunun yararlarıyla ilgili konuşan Hung, şunları söylüyor:

CryptoAds, Blockchain’e dayalı şeffaf ve güvenli bir çözümdür ve aracıları ortadan kaldırarak marka ve tüketiciler arasındaki değer ve reklam tedarik zincirini kısaltmak için tasarlanmıştır. CryptoAds, tüketiciye güç verir.

Mobil reklamcılığın tüketicilere hitap etmesi, zaman geçtikçe daha da artmaya devam edecek. Yakın tarihli bir rapora göre, videonun 2023 yılına kadar tüm mobil trafiğin %75’ini eline alması bekleniyor. CryptoAds, bilgi ve iletişim teknolojisi sağlayıcısı Ericsson’un, aynı zamanda mobil telekomünikasyon alanında büyük danışmanların desteğini sağladı.

Anders Larsson

Anders Larsson

Ericsson Başkan Yardımcısı ve Ağ Ürünleri Başkanı Anders Larsson, mobil hizmetlerde aracıları ortadan kaldıran, Telekom ekosistemindeki Blockchain ile birlikte BubbleTone dahil, kripto projelerinin güvenilir bir danışmanı. 2G, 3G, 4G ve 5G teknolojilerinin geliştirilmesinde 20 yıldan fazla deneyime sahip olan Sayın Larsson, kripto sektöründeki projelere yönelik bir ana veritabanı oluşturma tecrübesiyle ve allcoinWiki’nin kurucu ortağı olarak etkileyici kripto bilgisine sahip.

Dünya çapında en iyi 5 Blockchain danışmanından biri olarak gösterilen Larsson, CryptoAds konusunda hayli pozitif yorumlara sahip:

Herkesin telekom ile bağlantı kurmasına yardım ettiğim gibi, kitleleri kripto ile buluşturmaya yardım etmek istiyorum. Bugün 7 milyon kullanıcısı olan CryptoAds’e şu anda danışmanlık yapmaktan onur duyuyorum; artık CallsFreeCalls’den çevrimiçi bir ticaret platformuna ve gelecek vadeden bir B2C modeline geçiyor.

Joakim Holmer
Joakim Holmer

Joakim Holmer

Larsson ile birlikte allcoinWiki’inin diğer kurucu ortağı olan isim ise Sayın Joakim. Kariyerine başta Ericsson olmak üzere çeşitli teknik liderlik rollerine geçmeden önce bir mobil iletişim yazılımı mühendisi olarak başlayan Joakim, AT&T’ye 500 takım üyeli bir projenin imkansız bir şekilde teslim edilmesini tamamladığını hatırlatıyor. Joakim, projenin tamamlanmasıyla birlikte tüm ekibe önünde “Her şey mümkün (Everything is possible)” yazılı tişörtler dağıtmıştı.

Holmer, Red Hat, TradesCloud’dan SAP’ye kadar birçok şirkette üst düzey görevlerde bulundu ve ayrıca telekom ve diğer sektörlerdeki kripto projelerini tavsiye etti. CryptoAds’in dönüşümsel nitelikleri kadar, Sayın Holmer diğer stand-out özelliklerini öne sürüyor:

Şirket, reklam sektörüne şeffaflık getirmek için Blockchain’in nimetlerinden yararlanıyor ve platformdaki kullanıcıların işlem geçmişlerini değiştirmeye yönelik girişimlerini ortadan kaldırıyor. Ayrıca, reklamcılar ve içerik yayıncıları için önemli bir potansiyel müşteri tabanı oluşturuyor.

Oleksii Vinogradov
Oleksii Vinogradov

Oleksii Vinogradov

CryptoAds CEO’su Oleksii Vinogradov, girişimci, yatırımcı ve 11 başarılı şirketin kurucusu olarak 25 yıl devirdi. Ekibi şu anda 10’da fazla kişiden oluşuyor. Çeşitli programlama dillerinde uzman olan CTO Andriy Mykhailyshyn, kapsamlı bir uygulama ve proje geliştirme deneyimine sahipken CFO Oksana Tsibka, konaklama endüstrisinde önemli bir uzmanlık sahibi. İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Tudorache Alexandru, özellikle iştirak ve dijital pazarlama, yüksek riskli ödeme işlemleri ve web sitesi yönetimi konularında bilgili bir iş danışmanı.

CryptoAds platformunun, CallsFreeCalls (CFC) projesinin bir temeli olduğu için, sponsorluk tekliflerinin dağıtımı karşılığında ücretsiz uluslararası ses ve metin trafik hizmetleri sunan bu platformda ekip şaşırtıcı bir şekilde telekom profesyonellerini de içeriyor. IХC Global Inc.’in kurucu ortağı ve CEO’su olan Valeriia Zaraniants, telefon trafiğinden sorumlu. Evgenia Yanitskaya ise platform için teknik destek sorumlu.

CryptoAds ayrıca internet girişimcisi Dmitry Kuplevatsky gibi tavsiye için kripto pazarındaki diğer onaylanmış rakamlardan da yararlanabilir; Igor Matsanyuk, Rus oyun pazarının arkasında başarılı yatırımcı ve vizyoner; blockchain yatırımcılar. Hans Koning TIIM ve Richard Trummer; Igor Ryabenkiy, Altair Capital Management şirketinde Managing Partner; Alex Shifrin, LP / AD şirketinde Managing Partner; ve son iki yıldır madencilik ve ekipmanların kripto para birimleri için teslim edilmesine odaklanmış olan Kostiantyn Bravo.

CryptoAds ayrıca internet girişimcisi Dmitry Kuplevatsky gibi kişilerden de tavsiye için yararlanabilir. Igor Matsanyuk, Rus oyun pazarının arkasında başarılı yatırımcı ve vizyoner. Blockchain yatırımcıları Drs. Hans Koning TIIM ve Richard Trummer. Igor Ryabenkiy, Altair Capital Management şirketinde yönetim partneri. Alex Shifrin, LP/AD şirketinde yönetim partneri. Ve son iki yıldır madencilik ve kripto para birimleri için ekipman teslimine odaklanmış olan danışman Kostiantyn Bravo.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

CryptoAds

FacebookTwitterTelegramMedium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin