Crypto gerilim filmi gerçek bir hikayeye dayanıyor!
Crypto gerilim filmi gerçek bir hikayeye dayanıyor!

Sektöre yeni bir bakış: Crypto gerilim filmi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hollywood yıldızı Kurt Russell; Alexis Bledel, Luke Hemsworth ve Beau Knapp ile birlikte kripto paralarla ilgili bir gerilim filminde rol almaya hazırlanıyor. Crypto gerilim filmi, şu anda yapım aşamasında.

Crypto gerilim filmi gerçek bir hikayeye dayanıyor!

Crypto gerilim filmi, Carlyle Eubank ve David Frigerio tarafından yazıldı ve Jeffrey Ingber’in orijinal hikayesine dayanıyor. John Stalberg Jr. tarafından yönetilen filmin yapımcılarından Jordan Yale Levine ve Jordan Beckerman, gerçek hayattaki kripto para sektöründe kendilerini uzman olarak görmediklerini şu ifadelerle anlatıyorlar:

Birimizin kendini uzman olarak kabul edip edemeyeceğini bilmiyorum. Konuyu ortaya çıkaran ve araştırmaya katılan yazarlarımız bulunuyor. Filmin gerçek sektöre dayandığından emin olmak için uzman olan yazarlardan yardım aldık.

Film klasikler arasına girebilir

Beckerman, filmin belirli bir kripto para üzerine odaklanmamasına rağmen, genel mesajının suç ve yolsuzluktan ziyade, kripto para olması sebebiyle, kripto sektörü için bir tanıtım filmi olduğunu söyledi. Yale Levine filmin geleceği hakkında görüşlerini şu sözlerle anlatıyor:

Filmin bir klasik olmasını ve uzun yıllar boyunca izlenmesini umuyoruz. Umarım kripto paralar popülerliğini uzun bir süre yitirmez.

Crypto 2019’da gösterime girecek

2019’da piyasaya sürülmesi planlanan film, New York’a yolsuzluk ve dolandırıcılık olayını soruşturmak için geri dönen, kara para aklamayla mücadele eden bir genç üzerine odaklanıyor. Bu genci Beau Knapp canlandırıyor. Russell ise Knapp karakterinin babasını oynuyor.

Crypto, kripto para dünyasını ele alan en yüksek profilli filmlerden biri olabilir. Geçtiğimiz yıl The Big Lebowski ile No Country For Old Men gibi filmlerin yapımcıları olan Coen kardeşlerin para birimi olarak Bitcoin‘i kullanan Silk Road’ı konu alan bir film üzerine çalıştıkları belirtildi. Yine de Crypto’nun bir kripto para temasına dayanan ilk filmden uzak olduğu söyleniyor. Bu alandaki en sıra dışı ve popüler olan filmin ise bir Vietnam filmi olan Bitcoin Heist olduğu belirtiliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin