Crypto.com, Visa ağına katıldığını duyurdu!
Visa’dan dev kripto para adımı! Bitcoin ile ödüller kazandıran kart geliyor

Crypto.com, Visa ağına katıldığını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto.com, Visa ağına katılan en son kripto para birimi borsası ve ödeme hizmeti oldu.

Crypto.com, Visa ağında

Çarşamba günü yayınlanan bir basın açıklamasına göre, Crypto.com, Visa’nın Avustralya’daki ağının ana üyesi olmayı da içeren kredi/banka kartı ödeme deviyle küresel bir ortaklık imzaladı.

Basın açıklamasının bir parçası olarak Crypto.com, Visa ile iş birliğinin, şirketin kripto Visa kartının erişimini genişletme çabalarına paralel olduğunu ortaya koydu.

Crypto.com’un Visa kartı, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada dahil olmak üzere dünya çapında 30’dan fazla ülkede ve ayrıca Avrupa ve Asya-Pasifik’teki ülkelerde kullanılmaktadır.

Crypto.com, Visa kartını ülkede doğrudan çıkarmaya başlamayı planlıyor ve şirket, Avustralya’daki varlığını dünya çapında kart hizmeti için daha fazla pazar penetrasyonu sağlamak için kullanacağını söylüyor.

Crypto.com’un fiziksel Visa kart ürününün yanı sıra, Avrupa’da sanal kartlar çıkarmaya da başlayacağı bildirildi.

Visa ortaklığı hakkında yorum yapan Crypto.com CEO’su Kris Marszalek şunları söyledi:

“Visa ile küresel ortaklığı imzalamak ve dijital ödemelerde dünya liderinin ana üyesi olmak, dünyanın kripto para birimine geçişini hızlandırma taahhüdümüzü teyit ediyor.”

Resmi tebliğin bir parçası olarak şirket, “Harcama Gücü” olarak adlandırılan itibari kredi programını da kullanıma sunduğunu duyurdu. Crypto.com Visa kart sahipleri bu yeni ürün ile cüzdanlarındaki kripto para bakiyesini kredi teminatı olarak kullanabilecek ve Visa ödemelerini destekleyen üye işyeri platformlarında fiat harcayabilecekler.

Mart ayının başlarında Crypto.com, sektördeki girişimleri desteklemek için 200 milyon dolarlık bir kripto yatırım fonu başlattı. Crypto.com, İngiliz otomobil üreticisi 61 yıllık bir aradan sonra F1 pistine dönüşünü kutlarken Aston Martin Formula 1 yarış takımına da sponsorluk yapıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin