8 yıllık Bitcoin balinası uyandı! 300 bin doları 150 milyon dolar yapmıştı…
8 yıllık Bitcoin balinası uyandı! 300 bin doları 150 milyon dolar yapmıştı…

Bitcoin’de anonim balina hareketleri dikkat çekmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anonim bir balina 675.057 blokta 411 milyon dolar değerinde 7.138 Bitcoin (BTC)’yi hareket ettirdi.

2021’in birinci çeyreğinde varlıklı yatırımcılar, fiyatı 59.000 $ ‘ın üzerinde seyrederken dünyanın amiral gemisi Bitcoin’i transfer etme yöntemlerini istikrarlı bir şekilde artırdılar.

Gelişmiş bir Bitcoin analitik takipçisi olan Bitcoin Block Bot’tan alınan veriler, birkaç saat önce 675.057 bloğunda 7.138 BTC değerinde 411 milyon dolar değerinde bilinmeyen bir balinanın hareket ettiğini ortaya çıkardı.

Bu varlıklar Bitcoin biriktirdiğinde, amiral gemisi kripto’nun dolaşımdaki arzı azalır ve bu açıkça fiyatları keyfi olarak kuzeye doğru iter.

Bu, zamanla, BTC’nin 21 milyonluk sabit arzına yaklaştıkça, mevcut talebi hesaba katılarak fiyatının artacağı anlamına gelir.

Bu makro, bu büyük varlıkların hareketlerinin benzeri görülmemiş seviyelerde fiyat hareketlerine doğru yörünge olduğuna dair olumlu bir önyargı getiriyor.

Bu, daha yüksek net değere sahip bireylerin BTC fiyat değerlenmesi beklentisiyle Bitcoin’e yatırım yapmak için alana girdiğinin bir göstergesi.

Bitcoin birikimi aylardır sürekli bir yükseliş eğilimi gösteriyor

Son dönemde görülen kayda değer kurumsal satın almalar, kripto paranın yeni zirvelere ulaşmasında yardımcı oldu.

Piyasa hareketlerini tahmin etmek zor olsa da, BTC balinaları tarihsel olarak genellikle BTC eğilimini belirlediklerini göstermiştir.

Kısa bir süre önce Çin merkezli bir teknoloji girişimi Meitu, Mart ayının başında Bitcoin ve Ethereum’a yaklaşık 40 milyon dolar harcayarak ek kripto yatırımlarını duyurdu.

Şirket, yan kuruluşu Miracle Vision aracılığıyla yaklaşık 28.4 milyon $ değerinde 16.000 ETH ve yaklaşık 21.6 milyon $ değerinde 386.086 Bitcoin satın aldığını açıkladı.

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin