Crypto.com coin (CRO) 1 haftada 4 kat arttı

Crypto.com coin (CRO) yeni SHIB olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Crypto.com’un pazarlama kampanyası, projenin tokenı CRO’yu üç haneli rakamlara taşıdı. CRO, piyasa değerine göre ilk 10 kriptoya girebilir. Halihazırda, bazıları şimdiden CRO’nun meteorik yükselişini popüler meme parası Shiba Inu’nun yükselişiyle karşılaştırıyor.

CRO öne çıkıyor

Yatırımcılar, Crypto.com’un dijital parası CRO’yu bir haftadan kısa bir sürede yüzde 121,55 gibi şaşırtıcı bir artış nedeniyle not almaya mecbur hale geldi. Son 24 saatte, varlığın yaklaşık yüzde 15 arttığını, tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlemeye ve yol boyunca diğer kriptoları atlamaya devam ettiğini gördük.

CRO fiyat analizi

Ayın başında, CRO 0.2097 dolardan işlem görüyordu, ancak Salı günü gerçekten meteorik bir yükseliş olan 0.9132 dolar ile yeni bir rekor kırdı. arlığın piyasa değeri 22.8 milyar dolara yükseldi ve bu da onu Shiba Inu, Litecoin ve Terra’nın önüne geçirerek 12. sıraya yerleştirdi. Yatırımcılar son 24 saatte CRO’da yaşanan aktiviteye dahil olmaya çalışırken kripto para çevresinde 2,1 milyar dolarlık işlem hacmiyle çılgın bir hareketlilik gördü.

CRO’nun son günlerdeki yükselişi, LA’nın Staple Center’ının yaklaşık 700 milyon dolar değerinde bir anlaşmayla Crypto.com Arena olarak yeniden adlandırılmasının çığır açan duyurusuyla karmaşık bir şekilde bağlantılı. Daha geçen ay borsa, Hollywood’dan Matt Damon’ın başrolde olduğu “Fortune Brave’i Seviyor” sloganıyla devasa bir kripto para reklam kampanyası başlattı. Crypto.com’un İtalyan Serie A, Fransız şampiyon PSG ve UFC gibi takımlarla da ortaklıkları var. Ayrıca, borsa şirketi sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor.

Bu ortaklıkların birleşimi, Crypto.com’un  Google Play Store ABD’de bir numaralı uygulama haline gelmesiyle sonuçlandı. Crypto.com 2019 yılında kuruldu ve dünyanın en büyük 10. kripto para borsası konumunda. Pazarlama kampanyalarının başarısının, dünya çapındaki kullanıcılardan daha yüksek hacimler çekmesi bekleniyor.

Benzer hareketler diğer altcoinlerde de yaşanmıştı

CRO, son aylarda önemli kazanımlar elde eden tek varlık değil. SOL, üç haneli kazançlar elde ederek 5. sıraya kadar yükseldiğini gören müthiş bir galibiyet serisine başladıktan sonra manşetlere girdi. Öne çıkan yükseliş, Ethereum’un çok yüksek gaz ücretlerine bir alternatif sunduğu için onu Ethereum’un en sıkı rakibi haline getirdi.

AVAX, beklenmedik bir rallide DOGE ve SHIB’yi devirdikten sonra ilk 10’a girdi. Varlık, bir üst nokta için iddiasını ortaya koyduğu için süreçte 146.22 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi.

Liste, DOGE’nin gölgesinden ayrılan ve %1.000’in üzerinde bir kazanç elde ettikten sonra 9. sıraya yükselen SHIB’nin onurlu sözü olmadan tamamlanmış sayılmaz. Kazançlar, SHIB’yi 2021’de Bitcoin ve Ethereum’u geçerek Google’da en çok aranan kripto varlıklarından biri olarak yerleştirdi.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin