Crypterium (CRPT) nedir?
Crypterium (CRPT) nedir?

Crypterium (CRPT) KuCoin Borsası’nda listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypterium (CRPT), bir nakitsiz ödeme sistemi ile devrim yaratmayı amaçlayan bir proje ve bu kripto para şimdi KuCoin Borsası’nda listelenecek. Crypterium (CRPT) KuCoin Borsası’nda CRPT/BTC ve CRPT/ETH işlem çiftlerine açılacak. Tüm ticari faaliyetler, KuCoin’in mobil uygulamaları veya www.kucoin.com adresindeki resmi web siteleri kullanılarak yapılacak.

Crypterium (CRPT) nedir?

Crypterium, kripto para birimi için banka hizmetlerini yenilemenin ana sistemi olmayı hedefliyor. Modern, gerçek dünyadaki finansal desteğe benzer bir şekilde faaliyet göstermeyi amaçlıyor, yani merkezi olmayan bir ağdaki kripto para birimi herkese hizmet edecek.

Crypterium cryptobank, tüm kripto paraları tek bir platformda sürdürmek ve gelişmiş kripto para birimi döneminin temel bankacılık kurslarını tamamlamak için inşa edildi. Geliştiricilerin, diğer dijital bankacılık hizmetlerine karşı hesap oluşturmalarını destekleyecek. Bir kart haftalarca sürebilen işlemleri anında çözecek. Benzersiz bir android ve ios uygulaması tasarlayarak bunu daha rahat bir şekilde kullanıma sunacaklar.

Crypterium (CRPT) fiyat grafiği
Crypterium (CRPT) fiyat grafiği

Crypterium, işlem limiti olmayan, işlem maliyetlerini düşürebilen, fiat bazlı işlemler yapan bir şirket ve en iyi kısmı şimdi 42 milyondan fazla mağaza ve ödeme noktası ile çalışacak. CRPT, CoinMarketCap verilerine göre en değerli kripto para sıralamasında 145. sırada yer alıyor. Yazım sırasında 31 milyon dolar piyasa değeri ile 0,39 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin