27 Mart Stellar analizi: XLM, BTC ile birlikte hareket ediyor
27 Mart Stellar analizi: XLM, BTC ile birlikte hareket ediyor

2018 yılında Stellar Lumens’e gelen 3 önemli özellik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

State Channels ve Lightning Network, 2018 yılında Stellar Lumens’in yol haritasının bir parçası.

2018 yılında Stellar Lumens’e gelen önemli özellikler

Stellar ekosistemi gelecekte çok büyük değişikliklere uğrayacak. Ekip bir süre önce 2018 yol haritasını açıkladı ve işler yavaş yavaş rayına giriyor gibi görünüyor. 2018’in sonlarında Stellar’a gelen üç büyük gelişme var. Tüm bu değişiklikler, büyük ölçüde projeyi olumlu yönde etkileyecek.

3- State Channels

Piyasadaki diğer kripto para birimlerine benzer şekilde, Stellar  geliştiricileri State Channels  uygulanması üzerinde çalışıyor. State Channel, geleneksel ödemeler olarak ele alınmayan zincir dışı işlemleri gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar arasında bir düzenleme. Bir dizi anlık görüntü işleminin etkili bir şekilde oluşturulmasıyla, en son yan etkiler dizisi, kamu muhasebesinde görülebilir. 2018 yılında Stellar Lumens’e gelen 3 önemli özellik

Stellar geliştiricileri bu teknolojiyi bu projeye özgü teknolojiyi kullanarak uyguluyorlar. Ek olarak, çekirdek protokolüne BUMP_SEQUENCE olarak bilinen yeni bir işlem eklenecek ve bu da işlemlerin bir hedef hesabın sıra numarasını arttırmasına olanak sağlayacak. 1 Ekim 2018’de Stellar State Channels’ının tanıtılması bekleniyor.

2- Lightning Network beta

Stellar Lightning Network’ün  kendi versiyonunu ileriye taşıyacak. Aslında Lightning merkezi olmayan ve dağıtık ödeme ağları için bir çözüm. Bununla birlikte Stellar, Bitcoin’den daha önce bu teknolojiyi uyguladığı için, Lightning Network hiçbir zaman sadece Bitcoin’in değildi.

Buna ek olarak, diğer projeler, kullanıcılar arasında daha hızlı işlem ve doğrudan ödeme kanalları sunmak için bu teknolojiden faydalanıyor. Bu tür bir teknolojiyi destekleyen tüm kripto para birimleri için zincirden tamamlanan işlemlerin yapılması yeni bir çağda başlayacak. Stellar bu teknolojiyi testin bir parçası olarak bu yılın Ekim ayı başlarında alacak.

1- Lightning Network Live

Stellar Lightning Network’ün uzun bir süre için test aşamasında kalması beklenmesine rağmen, geliştiriciler iki ay içinde işlemleri tamamlayacak. Daha spesifik olarak, test aşaması ve livenet salımı arasında iki aylık bir boşluk var. Böylelikle, Lightning 1 Aralık’ta ana ağda yaşamaya devam edecek. Bu zaman çizelgesi her zaman büyük aksiliklerin engellenmesiyle değişebilir.

Lightning Network’ün kendi versiyonunu geliştiren diğer kripto paralarla, ilginç bir durum yaratılıyor. Ethereum, kendi ölçeklendirme çözüm üzerinde çalışıyor ve ZCash Sapling yükseltmesi   tamamlama aşamasında. Bu nedenle, önümüzdeki yıllar Stellar dahil olmak üzere benzer ölçeklendirme çözümlerini kullanan tüm projeler için hayati önem taşıyacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin