Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler
Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler

Craig Wright kayıp Bitcoin anahtarını ortaya çıkaracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV fiyatı, Craig Wright ve Kliman mahkemesi davasıyla ilgili gelişmeler üzerine bir kez daha yükseliyor. Gizemli Tulip Trust’ta eksik olan son anahtarın şimdi Satoshi Nakamoto davacısına teslim edildiği söylentileri dolaşıyor.

Craig Wright’ın kendisinin savunduğu kripto para Bitcoin SV, habere oldukça olumlu tepki verdi ve haftalık en düşük 160 dolardan 200 doların üzerine yükseldi.

Bu kazanımların çoğu son birkaç saat içinde meydana geldi. Ani hareketin katalizörü, Wright’ın şimdi kripto paranın ilk döneminde kazılmış bir milyondan fazla Bitcoin’in orijinal önbelleğinin kilidini açacak olan özel anahtarın son bölümünü aldığı söylentisi gibi görünüyor. Görünüşe göre bir Slack kanalından alınan ekran görüntüleri, Wright’ın söylentileri onaylıyor gibi. Dragon Industries’den Arthur van Pelt bununla ilgili şu tweet’i yayınladı:

https://twitter.com/MyLegacyKit/status/1216653840956653569

Bitcoin SV savunucusu ve CoinGeek katılımcısı Eli Afram, Wright’ın önümüzdeki hafta özel anahtarın eksik kısmıyla ilgili mahkeme evrağı konusunda açıklamada bulundu:

Wright şu anda kripto paranın varlığının başında çıkarılan bir milyondan fazla BTC’nin yarısını çalmakla suçlanıyor. Davayı açan ise Wright’ın eski ortağı Dave Kleiman’ın kardeşi. Ira Kleiman, Wright gerçekten Satoshi Nakamoto ise, iddia ettiği gibi, ilk Bitcoin’in madenciliğinin yarısının kardeşine ait olduğunu savunuyor.

Wright, mahkemeye kayıp özel anahtarlar konusunda dolambaçlı ifadeler verdi. Bu da, 23 sayfalık bir mahkeme belgesinin 22 sayfasının sanığın devam eden mahkeme duruşmaları boyunca adalet sürecini geciktirmeye çalıştığı tüm zamanlara adanmasıyla sonuçlandı.

Güney Florida Federal Bölge Mahkemesi’nden Yargıç Beth Bloom, Wright’a 3 Şubat’a kadar Kleiman mülküne ödeme emri verdiği milyarlarca doları vermesini sağlayacak özel anahtarın eksik kısmını ortaya çıkarması için süre verdi. Birçok mahkeme belgesinde defalarca kanıtlandığı gibi, devam etmekte olan yargılamadaki hâkimlerin Wright’ın gerekli bilgileri ortaya çıkarması konusunda inançlı değiller. Mahkeme’ye göre, Wright, gelecek ayın başlarında bu “gizemli belgeleri” ortaya koymazsa bir tür yaptırıma maruz kalacak.

Bitcoin SV fiyatını pompaladığı söylenen söylentiler gerçekten doğruysa, Wright’ın davayı çözmek ve Bitcoin’in gizemli kökenlerine ışık tutmak için büyük bir adım atacak gibi görünüyor. Ancak, hâkimler ve Craig Wright eleştirmenlerinin daha önce işaret ettiği gibi, Wright, gerçekleri saptırabilme potansiyeline sahip. Bu hikâyeyi yakında takip etmeye devam edeceğiz.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin