Bitcoin Cash SV savaşta Bitcoin Cash ABC'nin çok az bir farkla gerisinde
Bitcoin Cash SV savaşta Bitcoin Cash ABC'nin çok az bir farkla gerisinde

Craig Wright: ”Bitcoin Cash SV milyarlarca insan tarafından kullanılacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NChain’in baş bilim adamı Craig Wright, Bitcoin Cash SV’nin dünya çapında milyarlarca insan tarafından kullanılacağını söyledi. Bitcoin Cash (BCH) yakın zamanda bir ağ güncellemesi gerçekleştirdi ve Bitcoin Cash SV ve Bitcoin Cash ABC olarak iki yeni kripto ortaya çıkardı.

Milyarlarca insan gelecekte Bitcoin Cash SV’yi kullanacak mı?

Yaşanan fork ve sonrası olan hash savaşları piyasayı da yeni token savunucularını da darma duman etti. Bu olaylardan sonra Craig Wright, Bitcoin Cash ve kripto dünyasının geleceği ile ilgili bir blog yazısı yazmaya karar verdi. Blog yazısında Bitcoin SV ile ilgili, işlem kodlarını yeniden etkinleştirmeyi, blok boyutunu genişletmeyi ve akıllı sözleşmeye hazır bir platform oluşturmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Üzerinde durduğu ana noktalardan biri, ağın iş ve yatırım alabileceği. Ağın sayısız işlemi sorunsuz bir şekilde işlemesi mümkün, çünkü ona göre şu anda ölçeklenebilir bir durumda. Bu, işletmelerin ve şirketlerin Bitcoin SV ağının üstünde çalışmasına izin verir.

Bitcoin Cash forku bitti ama savaşı devam ediyor

Bitcoin Cash SV savaşta Bitcoin Cash ABC’nin çok az bir farkla gerisinde

Craig Wright’ın yazdığı blog yazısına göre, ana niyet ticaretin, açık pazarların ve iş verimliliğinin artırılması. Dahası anonim sistemler oluşturmanın ve anarşi yaratmanın bir yöntem olmadığını da sözlerine ekliyor. Ayrıca Craig Wright, önümüzdeki yıllarda milyarlarca insanın Bitcoin (SV) kullanacağını belirtiyor. Bu konuda Craig Wright şunları yazdı:

Bitcoin kullandıklarını bile bilmeden, önümüzdeki yıllarda Bitcoin kullanan milyarlarca insan olacak bunun için sistemlerin geliştirilmesini planlıyoruz. Temel olarak, herhangi bir iyi sistemin nasıl olması gerektiğini yansıtan uçları kanıtlayan bir sistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bir ideolojiye ve dinsel sürücüye bağlı olmadan sadece basit verim ve değerlere dayalı olacak.

Yazım sırasında, Bitcoin SV ve Bitcoin ABC piyasadaki baskın ağ olmak için savaşmaya devam ediyor. BitMEX Research’e göre, Bitcoin ABC, ağı düşman reorgs’lara karşı savunan 10 blokluk bir kontrol noktası sistemine sahip. Bitcoin Cash (BCH) şu anda CoinMarketCap’e göre 230 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin