Coşturan Tahmin: Bitcoin için en büyük boğa durumu Ripple!
Coşturan Tahmin: Bitcoin için en büyük boğa durumu Ripple!

Coşturan Tahmin: Bitcoin için en büyük boğa durumu Ripple!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın XRP’si aniden yüzde beş yükselirken, Bitcoin psikolojik açıdan 8.000 dolar seviyesinin altına düşüyor.

Su Zhu: “Bitcoin için en büyük boğa durumu Ripple’dır.”

XRP topluluğu, Ripple’ın yerli tokeninin fiyatını yaklaşık yüzde beş yükselterek diğer kripto paraları geride bıraktıktan sonra seviniyor. Basında XRP, kısa sürede 0,269 dolara yükseldikten sonra 0,268 dolardan el değiştiriyor. Singapur merkezli koruma fonu Three Arrows Capital’in CEO’su Su Zhu, üçüncü en büyük kripto para biriminin şu anda Eylül ayında gerçekleşen devasa bir fiyat düşüşünün ardından ayağa kalkmakta zorlanan Bitcoin için en büyük boğa durumunu temsil ettiğini söylüyor.

https://twitter.com/zhusu/status/1181046871600455680?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1181046871600455680&ref_url=https%3A%2F%2Fnews.u.today%2Fnews%2Fripples-xrp-price-rises-while-bitcoin-btc-ethereum-eth-and-other-top-coins-remain-in-the-red

Daha önce bildirildiği üzere, XRP MACD göstergesinin yükselişe geçmesinden sonra güçlü bir ivmeye sahip görünüyor. Tarihsel olarak, analistlere göre bu durum her gerçekleştiğinde fiyat en az yüzde 170 oranında artış gösteriyor. Peter Brandt, bile son zamanlarda Ripple’ın yerli kripto parası ile ilgili fikrini değiştirdi ve XRP’nin BTC’ye karşı dip seviyesine ulaştığını söyledi.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin