19 Kasım EOS ve Tron fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar
19 Kasım EOS ve Tron fiyat analizi: Beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Bitfinex 5 milyon dolar değerinde USDT tokenini EOS protokolüne aktardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bitfinex, merkezsiz ticaret platformu EOSFinex ile birlikte, 5 milyon dolarlık Tether (USDT) stabil coini EOS blok zincir protokolüne taşıma(chainswap) faaliyetini başarılı bir şekilde tamamladığını açıkladı.

5 Ekim’de Cointelegraph ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, şirketler bu şekilde “EOS DApp ekosistemine dijital varlıkların volatilitesine ilişkin riskleri azaltmak için istikrarlı ve likit bir değer deposu sağlamayı” amaçlıyor. Bitfinex CTO Paolo Ardoino:

Gelecek vaat eden projeler, diğer zincirlerdeki mevcut tıkanıklık ve volatilite sorunlarıyla gün ışığına çıkmıyor ve bu nedenle EOS’da daha fazla DApp kullanımı var. EOS’da eksik olan nokta, bu projelerin fiyat oynaklığını yönetmeye yardımcı olabilecek bir istikrarlı paraydı.

Bir sonraki hedef, mainnet’in başlatılması

Duyuruya göre, EOSIO’nun kişiler arası mikro-ödeme altyapısı şu anda ilk 100 merkezsiz uygulamanın (DApps)yüzde 49’unu ve 24 saatlik işlem aktivitesi olan ilk 10 DApp’ın yedisini kullanıyor.

EOSFinex ürün lideri Steven Quinn, şu an platformun bir sonraki hedefinin “EOS topluluğundaki diğer kişilerle birlikte blok geri dönüşsüzlük oranını 3 saniyeye kadar düşürmek ve EOSFinex’i ana ağ üzerinde başlatmak” olduğunu belirtti.

EOS ağı donabilir mi?

Bu gelişme haricinde EOS blok zincir protokol kullanıcıları, son birkaç hafta içinde ağ erişimiyle ilgili periyodik sorunlar yaşıyorlar.

Akıllı sözleşme geliştiricisi ve güvenlik mühendisi Dexaran tarafından yazılan yeni bir makalede bu sorun enine boyuna ele alındı: Bilgisayar korsanlarının ağı “sıkılaştırmasına” ya da düşük verimli bir moda koymasına olanak tanıyan ucuz bir teknik.

Bu açık, Eylül ayının başlarında bir EOS bahis uygulaması olan EOSPlay’den bir hacker’ın kripto para cinsinden 110.000 dolardan daha fazla çalmasına neden oldu. Bununla birlikte, EOS’un ana şirketi Block.one’un yöneticileri, ağın “doğru” çalıştığını savundular.

Son zamanlarda stabil coin firması Tether ve bağlı kuruluşu Bitfinex, USDT token’in henüz yayınlanmamış araştırmalardan dolayı piyasa manipülasyonu yapıladığına dair açılan bir dava ile karşı karşıya kaldı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin