Cosmos ve IOTA fiyat analizi: Bitcoin'den ayrışan ikilinin hamleleri dikkat çekiyor! Yükselecekler mi?
Cosmos ve IOTA fiyat analizi: Bitcoin'den ayrışan ikilinin hamleleri dikkat çekiyor! Yükselecekler mi?

Cosmos ve Ethereum fiyat analizi: ATOM ve ETH için teknik göstergeler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta boyunca kripto piyasasındaki yükseliş momentumunda bir düşüş görüldü. Bitcoin, 32 bin dolar seviyesinde işlem görmeye devam ederken, altcoinlerin birçoğu da grafiklerde yatay hareket gördü. Günlük Ethereum ve Cosmos fiyat analizlerimize hoş geldiniz.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum, bu haberin yazıldığı sırada 1.266,8 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yüzde 2’ye yakın küçük bir düzeltme kaydetti. Bu haberin yazıldığı esnada, kripto paranın 24 saatlik işlem hacmi 38 milyar dolar ve piyasa değeri 146 milyar dolar.

Ayın çoğunda kripto para, 1.436 dolarlık direnci ve 1.128 dolarlık desteği arasında işlem gördü. Ayılar başka bir fiyat düzeltmesine neden olmayı başarırsa, 932 dolar ve 739 dolarlık iki güçlü destek seviyesi daha bulunuyor.

ETH için teknik göstergeler karışık sinyaller veriyor. MACD göstergesi, Sinyal hattı MACD çizgisini geçtikten sonra düşüş eğilimi gösterdi ve şu anda hala bir tersine dönme belirtisi yok gibi görünüyor. Öte yandan RSI aşırı alım bölgesine yaklaşıyor ve ETH fiyatının arkasında bir miktar momentum olabileceğini ortaya koyuyor.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Cosmos şu anda CoinMarketCap listesinde 27. sırada yer alıyor ve 7,17 dolardan işlem görüyor. Önceki hafta, fiyatının yüzde 14’ün üzerinde düştüğünü gördü ve kripto para güçlü bir toparlanma sürecine girerse, 8,4 dolar ve 9,6 dolarlık iki temel direnç seviyesini aşmak zorunda kalabilir.

Bununla birlikte fiyat, şu anki fiyatının civarında konsolide olursa ve sonrasında bir düşüş eğilimi meydana gelirse, biraz destek sunmak için mevcut fiyat aralığına güvenebilir.

EMA şeritleri, ATOM’un şu anki fiyatı civarında yerleşti ve değerde daha fazla düşüşün önlenmesine yardımcı olacak. Ayrıca RSI göstergesi tarafsız bölgede.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin