DOGE fiyat analizi: Dogecoin topluluğu düşüşü fırsat bildi mi?
DOGE fiyat analizi: Dogecoin topluluğu düşüşü fırsat bildi mi?

Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR cephesinde son durum, izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero bu haberin yazıldığı sırada, piyasadaki satış baskısıyla adeta boğulmuş durumda ve 130 dolardaki önemli destek seviyesini de kaybetti. Dogecoin ise elde edilen kazançların bir kısmını geri çekmeden önce %90’lık inanılmaz bir artış gösterdi.

Monero (XMR) fiyat analizi

Monero, Ocak ayının ortasından bu yana grafiklerde düşüş eğilimi gösteriyor. 130 dolar seviyesi, piyasadaki boğalar için önemli bir seviye ve burası kaybedilirse, XMR 115 dolara kadar düşebilir. Bu hamle muhtemelen 130 dolardaki kritik destek seviyesini ayılara bırakacak.

XMR’nin boğaları Aralık ayında 130 doları aştı ve Ocak ayı başındaki düşüş, 130 dolarlık bölgenin bir kez daha 170 dolara doğru bir iyileşme için güçlü destek sağladığını gördük.

RSI, grafikte aşırı satım bölgesine yakın kaldı. Son zamanlarda direnç olarak 130 dolar yeniden test edilirken, XMR yazının yazıldığı sırada aşağı doğru gidiyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE, yaklaşık iki hafta boyunca 0,0088 dolar civarında konsolide olduktan sonra 0,0145 dolar seviyesini bir kez daha test etmek için inanılmaz bir yükseliş kaydetti.

Ticaret hacmi önceki sert fırlamalarla benzer bir görüntü çizerken OBV de paralel olarak yükseldi. Anonim bir kullanıcının Bitcoin ve Dogecoin hakkındaki tweetleri’nin, GameStop hisse senetlerinin kısa sürede pompalanmasıyla ilgili heyecan devam ederken, son DOGE fiyat artışında rol oynadığına inanılıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin