cosmos

Cosmos (ATOM) fiyatı artıyor: bu, potansiyel bir yükselmenin habercisi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cosmos, 17 Nisan 2023’te varlığını 12,88 dolardan 10,12 dolara düşüren aşağı yönlü bir eğilim yaşadıktan sonra biraz toparlanmayı başardı. ATOM, 8 Şubat ile 17 Mayıs arasında yüzde 32,89’luk önemli bir düşüşe tanık oldu ve 9 Mayıs’ta 10,175 dolarlık düşük bir noktaya ulaştı. Ancak içinde bulunduğumuz ay, talep artması ile dikkate değer bir performans yakaladı.

Cosmos’u (ATOM) neler bekliyor?

Verilere göre ATOM, son 24 saatlik işlem zamanında yüzde 0,95’lik bir düşüşle 10,73 dolara ulaşan önemli bir düşüş yaşadı. Özellikle, 24 saatlik işlem hacmi yüzde 9,04 artarak 85 milyon dolara yükseldi ve bu durum, ATOM çevresindeki piyasa faaliyetlerinin arttığına işaret ediyor. ATOM ticaretine daha fazla alıcı ve satıcı aktif olarak katılıyor.

Daha fazlasını okuyun: Zincir üstü Bitcoin metriği yeni bir boğa piyasasını mı işaret ediyor?

Ayrıca, yüzde 9’dan fazla bir artış, ATOM’un fiyatını etkileyebilecek potansiyel fiyat oynaklığına işaret eder. Ancak mevcut piyasa hissiyatı, Korku ve Açgözlülük Endeksi düşüş eğilimi gösteriyor. Bu durum, yatırımcılar ve tüccarların piyasaya girmekten korktukları için potansiyel bir düşüş eğilimine işaret eder. Bu da yatırımcılar üzerinde yüksek satış baskısına neden olabilir. Korku ve Açgözlülük Endeksi okumasına göre ayılar önümüzdeki günlerde bu ivmeyi sürdürürse piyasa muhtemelen bir miktar fiyat düzeltmesi yaşayabilir.

Cosmos (ATOM) teknik analizi

200 günlük ve 50 günlük Basit Hareketli Ortalamalar şu anda ATOM/USDT işlem fiyatını aşıyor. Bu, piyasanın daha uzun ve daha kısa zaman dilimlerinde düşüş eğiliminde olduğunu gösterir. Ayrıca bu, satış momentumunun alımdan daha güçlü olduğu anlamına gelir. Ancak boğaların alım baskısını artırması durumunda birkaç gün içinde bazı fiyat değişiklikleri meydana gelebilir. Göreceli Güç Endeksi 44.91’i gösteriyor, bu da alıcılar ve satıcılar arasında pazar kararsızlığı olduğu anlamına geliyor.

ATOM fiyat grafiği (Kaynak:Tradingview.com)

Ancak MACD; ATOM için potansiyel bir yükseliş momentumunu gösteren sinyal çizgisinin üzerinde seyrediyor. Ayrıca histogram şu anda sıfır seviyesinin üzerinde ve yükseliş hissini doğruluyor.

Spike Network Utility’de son gelişmeler

Ekosistem kısa bir süre önce yaygın olarak bilinen “İzinsiz Cosm Wasm” platformu, Neutron tarafından ilk Cosmos yerel paylaşımlı güvenlik modelinin benimsendiğini duyurdu. Çoğaltılmış Güvenlik, ağa yeni bir kullanışlılık anlayışı getiriyor. Ayrıca, Cosmos Hub’ın Hub tüketici zincirleri olarak başlatılan yeni projelere güvenilirlik sunmasına da yardımcı olacaktır.

Tüketici zinciri, gelirini Hub ile takas edecek ve ayrıca ATOM doğrulayıcıları ile paylaşılacaktır. Cosmos Hub Replicated güvenliğine öncülük eden ilk platform olan Neutron, Hub’ın milyarlarca dolarlık ekonomik güvenliğine anında erişimin keyfini çıkaracak. Bu son gelişme, ATOM’a olan talebi zaman içinde önemli ölçüde artırarak daha fazla yatırımcıyı çekebilir.

newsbtc.com

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin