Consensus 2018 etkinliği piyasayı nasıl etkileyecek?
Consensus 2018 etkinliği piyasayı nasıl etkileyecek?

Consensus 2018 etkinliği başladı: Peki piyasayı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coindesk tarafından düzenlenen Blockchain teknolojisi ve kripto paralar için en önemli etkinlik olan Consensus 2018 bugün başladı ve 16 Mayıs’a kadar sürecek. 3 gün sürecek olan etkinlik, New York Hilton Midtown’da gerçekleşiyor. Etkinlikte 250’den fazla konuşmacı ve çeşitli sektörlerden 4.000’den fazla katılımcı yer alacak. Etkinliğe; girişimciler, yatırımcılar, finans kurumları, kurumsal teknoloji liderleri, akademi üyeleri ve politika gruplarından çeşitli üyeler katılacak. Etkinlikte, Blockchain teknolojisi ve kripto para birimleri için çok gerekli olan konular tartışılacak.

Etkinliğe teknoloji ve finans sektörünün önemli isimleri katılıyor

Bu yılki etkinliğe olan talebin önceki yıllara kıyasla daha fazla olması beklenmekte. Geçtiğimiz yıl etkinlik, 70 ülkeden 125’den fazla konuşmacı, 80’i aşkın sponsor ve 2.700 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğin organizatörü olan Coindesk, bu yıl 2017 yılının rakamlarının iki katına ulaşacağı konusunda kararlı. Etkinliğe katılan büyük şirketler arasında; Microsoft, IBM, Proctor and Gamble, Siemens, CME Ventures, Citi, Scotiabank, KPMG, PWC gibi teknoloji ve finans şirketleri de var.

Consensus 2018 etkinliği piyasayı nasıl etkileyecek?

Etkinliğe kripto para yatırımcılarının ilgisi de oldukça fazla. Çünkü geçtiğimiz yıllarda Consensus etkinlikleri sırasında ve sonrasında kripto paralar ciddi şekilde artış gösterdi. 2016 yılında gerçekleşen Consensus etkinliği sonrasında kripto paraların toplam piyasa değerinde %2,7’lik bir artış gerçekleşti. 2017 yılında gerçekleşen Consensus etkinliğinde ise kripto paraların toplam piyasa değeri %27 gibi muazzam bir şekilde arttı. Aynı zamanda birçok yatırımcı geçtiğimiz yıl Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşmasının nedeninin Consensus 2017 etkinliğini olduğuna inanıyor.

Gözler Consensus 2018 etkinliğinde!

Kripto paraların toplam piyasa değerinin 2016’dan bu zamana kadar her yıl 10 kat artması durumunda bu yıl toplam piyasa değerinin 1,053 trilyon dolara ulaşması gerekmekte. Şimdi gözler Consensus 2018 etkinliğinde. Merak konusu olan 2017 yılının ardından kripto paraların benzer bir artış gösterip gösteremeyeceği.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin