COMP fiyat tahmini: Altcoin etkileyici rallinin ortasında yüzde 50 daha artacak mı?
COMP fiyat tahmini: Altcoin etkileyici rallinin ortasında yüzde 50 daha artacak mı?

COMP fiyat tahmini: Altcoin etkileyici rallinin ortasında yüzde 50 daha artacak mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bu hafta COMP fiyatı, ayı piyasasının hakim duyarlılığına meydan okuyan şaşırtıcı bir yükselişe tanık olduk. Geçtiğimiz yedi gün içinde COMP %22’den fazla artış göstererek en iyi performans gösteren kripto para birimi konumunu sağlamlaştırdı.

COMP fiyat grafiği umut veriyor

TradingView’de MyCryptoParadise olarak bilinen bir analist, özellikle yükseliş analizinde COMP’nin mevcut seviyelerinden %50 daha yükselebileceğini öne sürdü. Bu iyimser görünümün temelinde Ağustos ve Eylül ayları arasında ortaya çıkan çift dip formasyonu bulunuyor.

MyCryptoParadise, Haziran ayında benzer bir çift dip oluşumunun meydana geldiği ve COMP fiyatında %269’luk bir artışa yol açtığı önceki bir örneğe işaret ediyor. Bu tarihsel modeli mevcut duruma uyarlamak, %65 ile %80 arasında değişen potansiyel bir fiyat artışına işaret ediyor. Analist, bu durumun özellikle 60,65 dolar ve 66,00 dolar olmak üzere iki önemli çift Fibonacci direnç seviyesinin pozisyonlarıyla aynı hizada olduğunu belirtiyor.

COMP fiyat hareketi

Ancak COMP için daha sorunsuz bir seyir olabilir. Analist, şu anda grafikte beliren azalan trend çizgisi şeklindeki önemli bir engelin altını çiziyor. Çift dip formasyonunun tam olarak gerçekleşmesi için bu trend çizgisinin aşılması çok önemli.

Daha yüksek fiyatlara giden yolda analist, yükseliş momentumunun devam etmesinden önce 53 dolardan 48 dolar seviyesine gerilemeyi öngörüyor. Bunun ötesinde, devam eden rallinin önündeki en zorlu engelleri temsil eden 60 dolar ve 66 dolar olmak üzere iki çift Fibonacci direnç seviyesi ortaya çıkıyor.

Mevcut performans

COMP şu anda %10’dan fazla artış göstererek 47 dolar eşiğini aşarak son gün içinde en yüksek kazancı elde eden üçüncü kripto para birimi oldu. Geçtiğimiz hafta etkileyici performansı, piyasa değerini 375 milyon dolara çıkardı; bu altcoin için önemli bir başarı.

Sonuç olarak, COMP’un son fiyat hareketi daha fazla kazanç potansiyeline işaret ederken, analiz umut verici bir çift dip oluşumuna işaret ediyor. Bununla birlikte, kripto varlığı azalan bir trend çizgisi ve güçlü direnç seviyeleri şeklinde zorluklarla karşı karşıya olduğundan yatırımcıların dikkatli olmaları gerekiyor.

bitcoinworld


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir