Teknik verilerle Bitcoin’in piyasa sinyalleri
Teknik verilerle Bitcoin’in piyasa sinyalleri

Teknik verilerle Bitcoin’in piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı yükselen kanalın altından süzüldü ve yukarı doğru bir hamle için hazır görünüyor.
  • Fibonacci uzantı aracı buradan sonraki sıradaki hedefleri gösterir.
  • Ancak, teknik göstergeler işin hala devam edebileceğini ileri sürmekte.
  • Teknik verilerle Bitcoin’in piyasa sinyalleri artış eğilimine işaret etmekte.

Bitcoin fiyatı (BTC) bir kez daha 9.000 dolarlık destek buldu ve manzaralarını yükseltebildi. Ancak teknik göstergeler hala düşüş baskısını yansıtıyor. Bitcoin yazım sırasında 9.330 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Teknik verilerle Bitcoin’in piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğuna işaret etmek için 200 SMA uzunluğunun altına geçmekte. Diğer bir deyişle, fiyatı mevcut ilerleyişten çıkarmanın hala devam etmesi muhtemel. Ek olarak, 100 SMA şu an için dinamik direnç olarak görünüyor.

RSI hareket halindeydi, ancak satış iadesinde bir dönüşü göstermek için daha düşük seviyeye dönmeye hazır görünüyor. Stokastik aşırı alım bölgesinden güneye doğru gidiyor. Bu yüzden Bitcoin fiyatı uygun olabilir. Bir geri dönüşü sürdürmek için 9.000 dolar seviyesinin altında bir kırılma yeterli olabilir.

Teknik verilerle Bitcoin’in piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri
Teknik verilerle Bitcoin’in piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri

Ancak boğaların kontrol altında kalması durumunda, Bitcoin fiyatı %38,2’lik uzatmada bir sonraki dirence veya 9.600 dolarlık orta kanaldaki %50 seviyesine kadar yükselebilir. %61,8’lik uzantı 9.700 doların yakınında yer alırken, %76,4’lük genişleme, salınım yüksekliği fazla. Tam uzantı, kanalın üst kısmından hemen sonra 10,174 dolar.

Teknik verilerle Bitcoin’in pazar faktörleri

Yatırımcıların daha önceki olumlu gelişmelere daha fazla odaklanmaları nedeniyle, Bitcoin fiyatının şu günlerde üzerinde duran pazar faktörlerine karşı dirençli olduğu görülmekte. Daha önce bildirildiği üzere New York Menkul Kıymetler Borsası’nın ana şirketi Intercontinental Exchange, kripto para satın alınacak çevrimiçi bir platform geliştiriyor. New York Times’a göre, bu hareket geleneksel Wall Street firmalarının kripto paralar dünyasına adım atıyor oluşunun bir başka örneği.

Şimdilik, Bitcoin gibi varlıklar, jeopolitik riskten kaynaklanan riskten kaçınma ile tartılıyor. Donald Trump, ABD’nin İran’dan çekileceğini açıkladı. Bu durum, jeopolitik gerginliği şimdilik koruyabilecek. Bu senaryo genellikle dolar ve diğer güvenli liman varlıkları için daha fazla yükseliş eğilimine işaret etmekte.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin