CoinText ile metin mesajı yoluyla BCH işlemleri yapılabiliyor.
CoinText ile metin mesajı yoluyla BCH işlemleri yapılabiliyor.

CoinText ile çevrimdışı Bitcoin Cash işlemleri artık yapılabiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çevrimdışı Bitcoin Cash işlemlerini yürütmek için bir yol geliştiren Blockchain girişimi CoinText Cuma günü yaptığı açıklamada tohum aşamasında 600 bin dolar yatırım topladığını duyurdu.

Sadece metin mesajlarıyla işlem yapılabilecek

Fantom, OpenGarden ve tZero’ya daha önce yatırım yapmış olan Texas merkezli Yeoman Capital’in liderliğindeki şirket, internet üzerinden ya da cüzdan adreslerine ihtiyaç duymadan, metin mesajları yoluyla yapılan Bitcoin Cash işlemlerini destekleyebilen bir mobil cüzdan geliştiriyor.

Girişimin CTO’su Vin Armani, risk sermayesi firmasının, CoinText’in platformunu genişletmek için yaptığı gibi, tavsiye ve rehberlik de dahil olmak üzere başka destek biçimleri de sağlayacağını söyledi.

“Çok sayıda insanın kripto para kullanmasını istiyoruz.”

Armani şu açıklamayı yaptı:

Kendimizi, maksimum sayıda insan için kripto para kullanımını kolaylaştırmaya adadık. Yeoman ekibi, Bitcoin kullanımının yaygınlaşmasını sağlayan yararlı araçlar sunma misyonumuza değerli deneyimler getiriyor.

CoinText şu anda ABD, Kanada, İngiltere, Avustralya ve Güney Afrika dahil sekiz ülkede hizmet veriyor.

Girişim, anında kripto para işlemlerine odaklanan artan sayıda şirketten biri ve özellikle internet erişimi olmayan alanlarda işlem yapma yollarını bulmaya çalışırken diğer girişimlere katılıyor.

CoinText çevrimdışı işlemler sunarak büyük fark yaratıyor

Daha önce Blockchain girişimi goTenna, cep telefonlarının çevrimdışı işlemleri gerçekleştirmesini sağlayan bir aracı cihaz geliştirmişti.

CoinText’in aksine, goTenna’nın çözümü bir ağdan yararlanıyor. Kullanıcıların internete Wi-Fi veya sabit hat bağlantısı olmadan erişebilmelerini sağlayan dijital bir altyapı üzerinde çalışmaları, CoinText’i çok daha dikkat çekici kılıyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin Cash popülaritesi ile Bitcoin’e meydan okuyor!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin