coinsquare etf
Coinsquare Kanada'da bir Blockchain ETFsi çıkarıyor

Coinsquare Kanada’da bir Blockchain ETFsi çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinsquare dijital varlık alım satım platformunun portföy yönetimi bölümü olan Coin Capital Investment Management Inc. (Coincapital), iki yeni ETF Blockchain borsa işlem fonu (ETF) ve STOXX Blockchain Patent İnovasyon Endeksi Fonu (LDGR) olan iki yeni ETF’sini Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda listeledi

Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’na kayıtlı olan Coincapital, LDGR ve STOXX B.R.AI.N.’nin piyasaya sürülmesinden sonra Kanada’nın en yeni ETF sağlayıcısı oldu.

Coinsquare ETF portföyünü yapay zekâ ile belirleniyor

Coincapital’in ilk ETF’si olan LDGR, Blockchain teknolojilerine yatırım yapan şirketlerin küresel sermaye menkul kıymetlerine yatırım yapıyor. Coincapital, fon için şirketleri belirlemek için özel bir yapay zekâ (AI) algoritması kullanıyor.

Seçim, temel olarak Blockchain’i benimseyenleri ve yenilikçileri tanımlamak için fon sağlayan Blockchain fikri mülkiyet patent başvurularına dayanıyor. Fon seçimleri aynı zamanda iSTOXX Yewno Gelişmiş Piyasalar Blockchain Endeksi’ni de kullanıyor.

İkinci ETF olan THNK, yapay zekâ (AI), nano teknoloji, robotik ve biyo teknoloji odaklı şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapıyor. Fonun asıl amacı, şirketin kendi gelirlerinin yarısını B.R.A.I.N sektörlerinin toplamından oluşturmasını sağlamak. Fon ayrıca iSTOXX Gelişmiş Piyasalar B.R.A.I.N Endeksi’ni de kullanılıyor.

Kanadalılar Teknolojik gelişmelere oldukça meraklı

Coincapital CEO’su Lewis Bateman,

Kanadalılar yapay zekâ gibi teknolojiler biliyor ve Blockchain yaşantımızı ve çalışma şeklimizi değiştirecek. Ancak bu alanlardaki yüksek kaliteli yatırımlara derin alan uzmanlığı olmadan erişmek zor olabilir. Kanadalılara uzman olmasalar da yeni teknolojiye yatırım yapmalarına yardımcı olacak yenilikçi bir yatırım paketi sunmak için derin endüstri tecrübemizi kullanarak yatırımcılar için çalışma yapıyoruz.

Ayrıca belirtmek gerekir ki LDGR, Kanada’da listelenecek olan ilk Blockchain ETFsi değil.

Horizons ETFs Management Canada Inc ., bu yılbaşlarında Horizons Blockchain Teknoloji ve Donanım Endeksi ETFsini tanıtmıştı. ETF, Blockchain donanım ve hizmetlerini geliştiren Hive Blockchain Technologies Ltd, Nvidia Corp, Digital Realty Trust Inc. gibi şirketleri destekliyor.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin