Binance Avrupa ve Asya’ya genişliyor
Binance Avrupa ve Asya’ya genişliyor

Binance Avrupa ve Asya’da yeni işe alımlar yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance Avrupa ve Asya’da yeni işe alımlar yapacak.

Binance Avrupa ve Asya’ya genişliyor

Binance, Malta’daki genel merkezindeki 50 yeni çalışanın yanı sıra Singapur’daki görevler için de işe alımlar yapmak istiyor. Binance şu anda 39 ülkede yaklaşık 300 kişiyi istihdam ediyor ve operasyonlar, uyumluluk ve müşteri hizmetleri konusunda ek personel almayı hedefliyor.

Borsa’nın genişleme kararı, New York Eyaleti Başsavcısı Barbara Underwood’un Salı günü yaptığı açıklamada, dijital para birimi düzenlemelerinin olası ihlali nedeniyle Binance ve diğer iki borsa hakkında soruşturma açtıklarını belirtmesinden sonra geliyor. Binance’in Finans Direktörü Wei Zhou, konuya yönelik şunları söyledi:

Hedefimiz şu anda sadece kripto para için değil, Blockchain endüstrisi için de ekosistemi büyütmeye devam etmek. Büyümenin bir sonraki alanı, kripto para borsalarına ek olarak, fiata geçiş.

Binance itibari para sektöründe yeni projeler geliştirmek istiyor

Ayrıca şirketin şu anda itibari para sektöründe projeler elde etmek istediğini söyleyen Zhou, daha fazla yorum yapmaktan kaçındı. Binance, Japonya ve Hong Kong’daki yetkililerle yaşanan anlaşmazlıklara rağmen, kripto para ticaretinde en hızlı büyüyenlerden biri. Zhou borsanın ayrıca, kullanıcıların önümüzdeki birkaç ay boyunca kripto paralarını Singapur para birimine çevirmelerine olanak sağlamayı planladığını da söyledi.

Binance, Haziran ayında Uganda’da bir kripto para borsası başlattı ve bu hafta başlayacak olan testlerle Singapur dolarını destekleyecek olan bir borsa daha başlatmak için çalışıyor. Binance bugüne kadar platformuna 148 kripto para ekledi ve son 12 ayda 381 işlem çiftini başlattı. Bu, Binance’i kolayca kripto paraları listelenen bir borsa yapmaz. Bu konuda Zhou şunları söyledi:

Harvard ve Stanford’a girmekten daha çok Binance’ye girmenin daha zor olduğunu düşünüyorum. Baktığımız zaman tokenler açısından yüzde 2’den 3’e kadar kabul oranına tekabül ediyor.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin