Meltem Demirörs: “Bitcoin rallisi kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti.”
Meltem Demirörs: “Bitcoin rallisi kurumsal yatırımcıların ilgisini çekti.”

CoinShares CSO’sunun düşüş piyasası yorumu: “Altcoinlerden bazıları kaçınılmaz olarak sıfırlanacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinShares CSO’su Meltem Demirörs, Bitcoin ve diğer kripto paralardaki ani fiyat düşüşüne katkıda bulunan önemli bir faktörün “masadan para almak” olduğunu söyledi.

 “Hard forklar her zaman tuhaf ve tekin olmayan bir ortam oluşturur.

Fast Money programına katılan Demirörs, volatilitenin Bitcoin Cash (BCH) hard forkuna kadar devam ettiğini belirtiyor. Ayrıca Demirörs konuya yönelik şunları söylüyor:

Hard forklar her zaman tuhaf ve tekin olmayan bir ortam oluşturur. İnsanlarda bu durumda riskten kaçmaya çalışır.

Piyasalar Çarşamba günü düşmeye başladı. CoinMarketCap verilerine göre dün lider kripto para birimi 5.640 dolara kadar düştü ve bugün biraz daha düşerek 5.550 dolar seviyesinde konumlandı.

CoinShares CSO’su: “Kısa vadede yapılacak değişiklikler durumu iyileştirecek.”

Pek çok sosyal medya yorumcusu yaşanan düşüşü Bitcoin Cash‘i çevreleyen  olaylarla ilişkilendirirken Demirörs, kısa vadede yapılacak değişikliklerin durumu iyileştireceğini belirtiyor.

Demirörs, yaklaşan birçok heyecan verici olay olduğuna dikkat çekerek New York Borsası’nın sahibi Intercontinental Exchange’in (ICE) kripto para platformu Bakkt’ın 12 Aralık’taki lansmanı ile dev yatırım şirketi Fidelity’nin Ocak ayında sunacağı kripto para saklama hizmetini örnek gösteriyor.

Meltem Demirörs: “Bence şu anda projelerin para tükettiği bir noktadayız.”

Demirörs, altcoinlerin işlem hacmindeki eksikliğin piyasa değerine göre daha büyük varlıkların bile likidite krizinin ortasında olduğu anlamına geldiğini vurguluyor. Demirörs, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence şu anda projelerin para tükettiği bir noktadayız… Konsolidasyon göreceğiz ve bu varlıklardan bazıları kaçınılmaz olarak sıfırlanacak.

Piyasada devam eden satış baskısı nedeniyle Ethereum’a kıyasla daha az düşen XRP, piyasa değeri ile Ethereum’u geçti. Bu durum bu yıl birkaç kez gerçekleşti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin