Interstellar Bulletproofs uygulaması
Interstellar Bulletproofs uygulaması

Interstellar DEX, Bulletproofs uygulamasını başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para cüzdanı ve merkezi olmayan borsa Interstellar, Bulletproofs uygulamasının satış öncesi sürümünü başlattı. Bu, kripto para piyasasında gizlilik için çok önemli bir adım. Şirket birkaç gün önce bir blog yayında bu konuda bilgi verdi.

Interstellar Bulletproofs uygulaması

Merkezi olmayan kripto para borsası ve cüzdanı Interstellar büyümeye devam ediyor. Platform, Bulletproof uygulamasının satış öncesi lansmanını açıkladı. Bunun arkasındaki temel amaç, kullanıcılara daha iyi performans ve gelişmiş gizlilik sağlamak. Uygulama ile kullanıcılar, menzil kanıtlarını oluşturmalarına ve doğrulamalarına izin verecek kararlı ve net bir arayüze sahip olacak. Bu menzil kanıtları gizli işlem sistemleri için çok önemli. Önemli bir kripto geliştiricisi olan Henry de Valence, konuyla ilgili şunları söyledi:

Bulletproof uygulamalarımızın bir yayın öncesi versiyonunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz; bir dizi gizlilik koruyan protokoller için önemli bir yapı bloğu olan bir doğrulama aralığı kanıtı oluşturmak için kararlı bir arayüz sağlıyor.

Bu yeni uygulamanın faydaları

Kripto geliştirici, uygulamanın performansınında geliştirildiğini açıklıyor. Resmi blog gönderisine göre, uygulama, endomorfizmli libescp uygulamasından 1,83x daha hızlı. Ek olarak, libescp uygulamasından (endomorfizmalar olmadan) 2 kat daha hızlı ve Monero (XMR) uygulamasından 4,63x daha hızlı.

Agregated range proof protokolleri, kısıtlama sistemi durumunda genişletilemese de Interstellar, ölçeklenebilirlik sorununu çözmeyi başardı. Ayrıca, temiz, güvenli ve genişletilebilir bir API sağlar. Blog yazısında ayrıca ZCash’de (ZEC) kullanılan Bellman API’yi kullanarak Bulletproof kısıtlama sistemleri oluşturmak için bir API üzerinde çalıştıklarını belirtiyor. De Valence’ye göre, gelecekte başka bir blog yayında daha fazla bilgi paylaşacaklar.

Stellar bir ayı piyasasında bile iyi performans gösterdi

Bu uygulama ilk olarak daha sonra Stellar tarafından satın alınan bir firma olan Chain tarafından açıklandı. Daha sonra Chain, Interstellar oldu. 2014’ten bu yana, uygulama olgunlaştı ve büyük gelişmeler aldı.

Stellar piyasadaki en büyük ve en değerli sanal para birimlerinden biri. CoinMarketCap’e göre Stellar (XLM), pazardaki beşinci en büyük kripto para. Stellar, şu an 4,2 milyar dolarlık piyasa değeriyle altıncı sırada olan EOS’dan daha iyi bir performans sergiledi. Yakın gelecekte, kripto para platformu Coinbase Stellar’a (XLM) destek ekleyebilir. Bu nedenle bir ayı piyasasında bile kripto para iyi performans gösterdi. Şu anda, 0,22 dolardan daha ucuza XLM paraları satın almak mümkün.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bizi Takip Edin