coinshares
Coinshares CEO’su Bitcoin’in yeniden zirve yapması için gereken şartları açıkladı

Coinshares CEO’su Bitcoin’in yeniden zirve yapması için gereken şartları açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Krallık kripto para yatırım ürünleri ve araştırma sağlayıcısı CoinShares CEO’su Bitcoin ile ilgili farklı sayabileceğimiz bir yorumda bulundu. Bu yorum farkı ise piyasanın en değerli kripto parasının yükselmesini bir neden bağlanması olarak düşünülebilir. Buna göre Bitcoin’in insanların bu varlığı ekosistem üzerine “inşa” ettikten sonra önceki yüksek değerlerine tekrar ulaşabileceğine inanıyor. CNBC  Hızlı Para programında konuşan Danny Masters, Bitcoin’in 20.000 dolarlık fiyatı tekrar görebilmesi için gereken bazı değişikleri belirledi.

Danny Masters’ın açıklamaları şu şekildeydi:

Bu yapıyı inşa etmeye devam etmemiz gerekiyor. Denetim çözümlerinin gelmesini ve uygulanmasını görmeliyiz. Endekslere ihtiyacımız var ve konuştuğumuz şeyi anlamaya başlayabileceğimiz, performansımızı ölçebildiğimiz performans ölçümlerine ihtiyacımız var. ICO’lar ile ilgili de daha olgun bir çalışma yapmalıyız. Ve yatırımcılara daha fazla açıklık, daha iyi beklentiler, daha fazla şeffaflık vermeliyiz.

Coinshares CEO’su Masters, Consensus 2018 konferansında da konuşma yaptı

Masters, ayrıca New York’ta  yapılan Consensus  2018 Konferansı’nın konuşmacılarından biriydi. Etkinlik, bu yıl Bitcoin sektörünün rakamlarının  Blockchain’e dayalı tokenlere çok fazla odaklanması ve ilerlemeyi incelemek yerine klişe kelimelerin kullanılmasından dolayı oldukça eleştiri aldı.

Çevrimiçi özet yorumlarında, Bitcoin core geliştiricisi Johnathan Corgan, atmosferi tarif ederken değişik bir benzetme kullandı. Verdiği örnekte Blockchain’i popüler bir çocuğa benzeterek, Bitcoin’i ise çalışkan bir çocuğa benzeterek, Blockchain’in Bitcoin’den kopya çekmeye çalıştığınız belirtti.

Traderlar, Fonstrat Küresel Danışmanlar kurucu ortağı Tom Lee’nin yüzde 70 kazançları gibi, gerçek olmayacak kadar uzak  fiyat tahminleriyle de hayal kırıklığına uğradı.

Ancak, Masters’ın görüşüne göre, uzun vadeli bir yatırımda ilk giren avantajı, Bitcoin’in belirleyici bir yönüdür:

Bitcoin neredeyse kripto piyasasında bir rezerv para görevi görüyor. Herkesi belir bir kripto para ticareti sonrası mevcut altyapısından dolayı Bitcoin’e geri dönüyor. Çünkü çoğu ağ bağlantısına sahip ve en çok borsa bağlantısı olan kripto paradır.

cointelegraph

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin