Coinmine ile kripto madenciliğinin yükselişi
Coinmine ile kripto madenciliğinin yükselişi

Siz uyurken, bir cihaz sizin için kripto para üretsin ister misiniz? Bu çözüm tam size göre: Coinmine One

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase tarafından desteklenen bir startup ​​olan Coinmine, kripto madenciliği için 799 dolarlık bir fiyat etiketi ile modaya uygun ve güç dostu bir cihaz üretti.

Coinmine ile kripto madenciliğinin yükselişi

Bitcoin ve kripto fiyatları geçtiğimiz yıl artmaya başladıkça, madenciliğe olan ilgi arttı. Böylece, donanım üreticileri, bulut madenciliği şirketleri ve masternode barındırma hizmetleri sektörü ortaya çıktı. Birkaç yıl önce Bitcoin madenciliği için masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar kullanılıyordu. Rekabet ve madencilik zorlukları arttıkça, CPU (Merkezi İşlem Birimi) veya GPU (Grafik İşleme Birimi) tabanlı cihazlar ile madencilik yapma imkânsız hale geldi. Bunun içinde ASIC (Uygulamaya Özel Tümleşik Devre) olarak adlandırılan yeni donanımlar tasarlandı.

Bir startup ​​olan Coinmine One’ın iddialarına göre, kompakt ve şık görünümlü madencilik cihazı, kullanımı oldukça kolay ve bir uygulama ile kontrol edilebilir. Cihaz 799 dolara mal oluyor. İlgilenen müşteriler siparişlerini şirketin web sitesinden oluşturabilirken teslimatların Aralık ayında başlaması planlanıyor.

Bitmain, madencilik için ASIC çipleri üretiyor

“Bir cihazı, siz uyurken sizin için para kazanması için duvara takabilmeniz harika bir fikir.”

Şirket, bir girişimci olan Farb Nivi ve bir endüstriyel tasarımcı olan Justin Lambert tarafından kuruldu. şirket Coinbase Ventures, Arrington Ventures ve Balaji Srinivasan’dan oluşan destekçilerinden, 2.000.000 dolar fon topladı. Nivi, kripto meraklılarını hedefliyor ve onların yeni Blockchain projelerine katılmalarına yardımcı olacağına inanıyor. Balaji’de cihazın para kazanma fırsatı verdiğini düşünüyor. Farb Nivi, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Bir cihazı, siz uyurken sizin için para kazanması için duvara takabilmeniz harika bir fikir. Tamamen ekonomik bir teklif olarak, güç maliyetini ve donanım cihazını madencilik yaptığınız token veya token bedeli ile dengelemeniz gerekir. Şu anda bir sürü borsa bulunuyor, muhtemelen her zaman bir yerlerde arbitraj fırsatı bulunur.

Nivi ayrıca, son zamanlarda ASIC tabanlı cihazları kullanarak madenciliğe izin vermemek için protokolünü güncelleyen Monero‘yu daha fazla bloklamanın takip edeceğine inanıyor. Bu, madencilik sürecine daha fazla katılımı sağlar ve kripto para birimini merkezilikten uzak tutar.

vietnam,madencilik,bitcoin

Madencilik cihazının ayrıntıları

Coinmine One, GPU çiplerini kullanıyor ve Bitcoin için yeterince güçlü değil. Bununla birlikte, şu anda cihaz kullanılarak çıkarılabilen kripto para birimleri arasında Ethereum, Ethereum Classic, Monero ve Zcash bulunuyor. Madencilik cihazı, kullanıcıların gelecekte daha fazla kripto para ekleyebilmelerini sağlayacak kendi işletim sistemini çalıştırıyor. Nivi’ye göre, cihaz güç verimli ve çok sessiz, aynı zamanda modaya uygun bir tasarıma sahip.

Coinmine One’ın kullanılması ile kullanıcıların halihazırda desteklenen kripto kazanımlarının yanı sıra, gelecekte uygulanabilecek yeni kripto para birimlerini de kazanmasına olanak tanıyacak. Cihaz, kazanılan varlıkları, kurumsal sunucu cüzdanlarında saklar ve servisi sağlamak için %5’lik bir kesinti yapar. Otomatik güncellemeler de MineOS, Bitcoin Lightning, Grin, Dfinity ve Filecoin gibi yeni kripto ağlarına da erişim sağlıyor.

Livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin