BTC/USDT ticaretiyle ilgili çarpıcı rapor: Mart ayında üçe katlandı!
BTC/USDT ticaretiyle ilgili çarpıcı rapor: Mart ayında üçe katlandı!

Coinmetrics raporu, Tether hakkında akılalmaz veriler ortaya koydu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

USDT cirosu üzerine yapılan bir araştırmaya göre, Tether’ın stabilcoinine olan talep “çılgın” bir seviyede. Coinmetrics tarafından yapılan çalışma, her bir Tether tokeninin yılda ortalama 46 kez el değiştirdiğini gösteriyor.

Tether borsalar arasında muazzam aktarım rakamlarına sahip

Artan aktivite eğilimi, Tether’in borsalar arasındaki likidite akışlarında etkisini gözler önüne seriyor. USDT’nin bireysel işlemcilerin aksine birden fazla borsa arasında el değiştirmesi muhtemel.

Şu anda, Ethereum ağı en yüksek USDT miktarını taşıyor ancak token arzı 1 milyarın üzerine çıktıkça TRON giderek daha önemli hale geliyor. TRON merkezli USDT ayrıca büyüme ve kullanımı destekleyen özel promosyonlar da gerçekleştiriyor.

Örneğin Poloniex, TRON tabanlı USDT için ücretsiz para çekme hizmeti vermeye başladı.

Kripto piyasalarındaki önceki yıllardan farklı olarak, şu anda USDT arzı nispeten istikrarlı. Tether, önemli miktarda baskı veya kripto para çıkarma faaliyeti göstermiyor, bunun yerine USDT tedarikinin tamamını kendi haline bırakıyor. USDT şu anda çeşitli ağlarda dolaşımda 4,7 milyardan fazla tokene sahip ve tüm zamanların en yüksek seviyesini koruyor.

USDT işlemleri, dolarla sabitlenmiş paraların kullanımına olan ilginin arttığını gösteren düzenli “balina” meblağlarını da içeriyor. Dalgalanmaların ve daha ucuz işlemlerin olmayışı, USDT’yi borsalar arasında para taşıma aracı olarak altcoinlerin önüne koyuyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1222357148883210240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1222357148883210240&ref_url=https%3A%2F%2Fbitcoinist.com%2Ftether-trading-usdt-coinmetrics-study-crypto%2F

USDT cirosu da altcoinlerin davranışı ve genel piyasa performansı ile ilişkili görünüyor. Yüksek Tether cirosu, çoğu altcoin’in Bitcoin‘den (BTC) ayrılmasına izin verirken, BTC ile eşleşmelerin önemini azalttı.

OKEx, USDT’ye yerleşik vadeli işlemler sunduğundan, stabilcoin, dayanak varlığa sahip olmadan fiyat hareketleri üzerinde spekülasyon yapmak için bir araç sunuyor. Paradoksal olarak, 2019 sonbaharında iFinex, Bitfinex ve Tether, Inc. aleyhine açılan seri davalara rağmen USDT’nin önemi ve cirosu arttı.

Ethereum Blockchain’inde, Tether tokenleri değer aktarmak için ana araç haline geliyor. USDT hacimleri ayrıca günlük aktivitelerde 44 milyar dolar olan BTC çiftlerinin ötesine geçerek genel olarak en aktif şekilde işlem gören kripto varlığı haline gelmiş durumda. BTC hacimleri günde sadece 32 milyar dolar civarında.

bitcoinist


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin