Bitcoin’in adımını bilen analist: “Bitcoin’in parabolik modeli nihayet kırıldı!”
Bitcoin’in adımını bilen analist: “Bitcoin’in parabolik modeli nihayet kırıldı!”

CoinMarketCap’tan yeni özellik: Kripto paralar puanlandırılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasa veri platformu olan CoinMarketCap, sitelerine Temel Kripto Varlık Puanı (FCAS) adlı yeni bir ölçüm ekledi. FCAS, bir kullanıcının aktivitesini, geliştirici davranışını ve pazar olgunluğunu göz önünde bulundurarak bir projenin sağlığını ölçen bir derecelendirme sistemidir.

CoinMarketCap çeşitli kaynaklardan veri toplayacak

CoinMarketCap’tan konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

İlgili projeler arasında ham Blockchain verileri alıyoruz ve bunları dahili olarak ayrıştırıyoruz. Ham veri öğelerini temizledikten, analiz ettikten ve yeniden oluşturduktan sonra, onları modellerimizi bilgilendirmek için çeşitli kaynaklardan toplanan pazar verileriyle birleştiriyoruz.

CoinMarketCap tarafından sağlanan yeni özellikler

Kullanıcı etkinliği: Bu özellik, belirli bir kriptonun tüm müşteri davranışını göz önünde bulundurur ve proje kullanımı ve ağ etkinliği faktörlerini içerir.

Geliştirici davranışı: Bu özellik, söz konusu projenin geliştirici topluluğunun etkinliği ve yeteneğini içerir.

Piyasa olgunluğu: Bu özellik, kriptonun çeşitli piyasa senaryolarında tutarlı getiri sağlaması olasılığını ölçer. Bu, piyasa riski ile izlenen her kripto para biriminin para arzındaki istikrarı birleştirir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin