featured

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte en çok kazandıran kripto paralar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu kripto para birimi son piyasa çöküşünden sonra hâlâ kan kaybediyor. Bununla birlikte Akash Network (AKT), Optimism (OP), Compound (COMP), THORChain (RUNE) ve Zcash (ZEC) gibi bazı tokenlar ise son 24 saatlik işlemlerde fiyatlarının yükseldiğini gören çok az sayıda kripto para biriminden bazıları oldukları için dayanıklılıklarını kanıtladılar.

Akash Network (AKT)

CoinMarketCap’e göre AKT fiyatı geçtiğimiz gün boyunca yüzde 11’den fazla yükseldikten sonra basın saatine göre yaklaşık 1,52 dolar değerindeydi. Bu fiyat artışına altcoin’in gün içi hacmindeki yüzde 23 artış eşlik etti. Sonuç olarak AKT’nin fiyatı 5.322.041 dolar civarında seyretti.

AKT’nin genişlemesi, protokolün sergilediği birkaç temel yönden kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bunlar arasında Cloudmos kodunun tamamını kamuya açık hâle getirme kararı da yer alıyor. Yatırımcılar, AKT’nin merkezi olmayan bulut bilişim alanında büyük bir oyuncu olarak kendini kanıtlamak için gerekli niteliklere sahip olduğu fikriyle büyülenmiş görünüyor.

Compound (COMP)

CoinMarketCap, geçtiğimiz gün fiyatının yüzde 5,23 artmasının ardından COMP’yi en çok kazanan 2. token olarak sıraladı ve token 44,06 dolardan işlem gördü. Bununla birlikte COMP’nin haftalık performansı yüzde 20’den fazla düştüğü için piyasa türbülansından tamamen kurtulması gerekir.

Optimism (OP)

CoinMarketCap’in kazananlar listesinde üçüncü OP oldu. Altcoin’in fiyatı dünden bu yana yüzde 5’ten fazla arttı. Sonuç olarak OP, kripto para birimi tarafından belirlenen yeni bir 24 saatin en yüksek seviyesi olan 1,56 dolardan işlem görüyordu.

Santiment, dün Twitter’da projenin aktif adreslerinin 22,9 bine ulaştığını ortaya koyan bir gönderi paylaştıktan sonra OP’nin direncini vurguladı. Bu, 2023 yılında ulaşılan en yüksek 5. seviyeydi. Ayrıca 100 bin -1 milyon coin tutan balina ve köpekbalığı adresleri, bir yıl öncesine kıyasla neredeyse üç kat daha fazla token depoladı.

kripto

THORChain (RUNE)

Kripto para piyasasında RUNE fiyatı son 24 saatte yüzde 4,43 arttıktan sonra yaklaşık 1,73 dolar değerindeydi. Son yedi gün içinde fiyatı yüzde 9’dan fazla artan altcoin için de işler iyi görünüyordu. RUNE’un geçtiğimiz günkü başarısı, THORChain’in bir borç verme işlevi getirmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Bu, kullanıcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi yerel Katman-1 (L1) varlıklarını, USD’ye eşdeğer bir stabilcoin cinsinden kredi almak için teminat olarak kullanmalarına olanak tanır.

Zcash (ZEC)

Son olarak ZEC kripto para birimi, yüzde 2,70’lik bir fiyat artışı elde etmeyi başararak en yüksek performans gösteren beşinci token konumunu elde etti. Bunun sonucunda ZEC’in işlem değeri basın saatine göre 25,46 dolara ulaşarak 24 saatlik zirvesi olan 25,49 doların biraz altında konumlandı.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin