Bir borsa VeChain (VET) tokenini platformundan çıkartıyor!
Bir borsa VeChain (VET) tokenini platformundan çıkartıyor!

Bir borsa VeChain (VET) tokenini platformundan çıkartıyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Ağustos tarihinde önde gelen kripto para platformlarından Zebpay resmi Twitter hesabı aracılığıyla VeChain (VET) tokenini platformdan çıkartacaklarını duyurdu.

Zebpay, VeChain (VET) tokenini platformundan çıkartacak!

Zebpay konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Zebpay, tüm değerli yatırımcılarımıza VeChain tokeninin platformumuzdan çıkarıldığını bildirmekten üzüntü duyuyor.

VeChain için son fon yatırma tarihi 9 Ağustos 16:00 olarak belirlenirken, fon çekme için son tarih ise 20 Ağustos, 16:00  şeklinde açıklandı. VeChain yaptığı resmi duyuruda VeChain tcaret işlemleri için son tarihin de 13 Ağustos 16:00 olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra platform 16:00 saatinden itibaren yapılan bütün alım ve satım emirlerini otomatik olarak iptal edecek. Zebpay, VeChain tokenini yakın bir zamanda platformuna ekledi.

Zebpay, VeChain’ı neden borsadan çıkartıyor?

VeChain geçtiğimiz günlerde VEN tokenlerini, VET (VeChain Thor) tokenleriyle değiştirdiği MainNet lansmanını gerçekleştirdi. Şu anda, kripto para birimi, CoinMarketCap’teki piyasa değerine göre 21. sırada yer alıyor. Ayrıca, VEN tokeninin fiyatı son 24 saatte 21,46 oranında düştü.

VeChain fiyat grafiği
VeChain fiyat grafiği

Zebpay, Hindistan merkezli lider bir kripto para ticaret platformu. Halihazırda, platformda 50’den fazla kripto para listeleniyor ve işlem çiftleri 35’ten daha fazla. Zebpay, haftanın başında, bazı kripto paraların işlem ücretlerinde %50 indirim yapacağını açıkladı. Zebpay’ın VeChain tokenini platformundan neden çıkardığı konusunda çeşitli spekülasyonlar var. Ancak uzmanlar bunun VeChain ana ağ lansmanı nedeniyle olabileceğini söylüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin